Πανεπιστήμιο Κρήτης: Διοργανώνει το 28ο Διεθνές Συνέδριο Μικροοικονομικής Ανάλυσης στο Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
Πανεπιστήμιο Κρήτης: Διοργανώνει το 28ο Διεθνές Συνέδριο Μικροοικονομικής Ανάλυσης στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2024 στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει το 28ο Διεθνές Συνέδριο Μακροοικονομικής Ανάλυσης και Διεθνούς Χρηματοδότησης στις 29 Μαΐου – 1 Ιουνίου 2024 στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου.

Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου είναι οι παρακάτω διεθνούς φήμης Πανεπιστημιακοί και Σύμβουλοι Οικονομικής Πολιτικής από τις Η.Π.Α και την Ευρώπη: Agnes Benassy-Quéré (Bank of France), Francis X. Diebold (University of Pennsylvania), Iftekhar Hasan (Fordham University), George Tsetsekos (Drexel University).

Στο συνέδριο, που πραγματοποιείται για εικοστή όγδοη συνεχή χρονιά, συμμετέχουν 199 καθηγητές και καθηγήτριες από Πανεπιστήμια της Ευρώπης, της Αμερικής και άλλων χωρών, καθώς και ερευνητές/ερευνήτριες και στελέχη διεθνών οικονομικών οργανισμών. Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει 181 παρουσιάσεις ερευνητικών εργασιών που αναφέρονται σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως: Μακροοικονομική Πολιτική, Μακροοικονομικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Μακροοικονομικά των Αναπτυσσόμενων Χωρών, Χρηματοοικονομικές και Συναλλαγματικές κρίσεις, Νομισματική Πολιτική, Οικονομική Ανάπτυξη, Τιμές και Πληθωρισμός, Αγορές Εργασίας, Οικονομικοί Κύκλοι, και Διεθνής Χρηματοοικονομική.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Κρήτης και τη χρηματοδότηση της Τράπεζας της Ελλάδος, της Eurobank και του Drexel University’s LeBow College of Business.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News