Ελεονώρα Μελέτη

Μήνυμα κατά των κοινωνικών ανισοτήτων έστειλε η υποψήφια ευρωβουλευτής Ελεονώρα Μελέτη από το Ρέθυμνο (vid)

ακρόαση άρθρου
Ρέθυμνο
Μήνυμα κατά των κοινωνικών ανισοτήτων έστειλε η υποψήφια ευρωβουλευτής Ελεονώρα Μελέτη από το Ρέθυμνο (vid)
Η Ελεονώρα Μελέτη περιόδευσε στο Ρέθυμνο μαζί με τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη

Για το ηχηρό μήνυμα που θέλει να στείλει κατά των κοινωνικών ανισοτήτων και τη θέλησή της να παλέψει για τον άνθρωπο μίλησε η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Ελεονώρα Μελέτη, από το Ρέθυμνο όπου βρέθηκε. 

Η κ. Μελέτη επεσήμανε παράλληλα ότι, παρόλο που είναι γνωστή λόγω της ιδιότητάς της ως παρουσιάστρια, είναι πολλά περισσότερα από αυτό και καλεί όλους να την κρίνουν βάσει του κοινωνικού της αποτυπώματος και της πορείας της σε όλους τους τομείς. 

Η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Ελεονώρα Μελέτη, μίλησε για τους στόχους τους οποίους θέτει ενόψει των ευρωεκλογών, και την ενδεχόμενη εκλογή της, επισημαίνοντας ότι εστιάζει σε οτιδήποτε έχει επίκεντρο τον άνθρωπο, ενώ, όπως είπε, είναι έτοιμη να παλέψει με τις κοινωνικές ανισότητες. 

«Αν με εμπιστευτεί ο κόσμος, θα ήθελα να εστιάσω στον άνθρωπο και την υπερασπιστή των δικαιωμάτων του. Επίσης, τα νέα παιδιά έχουν ανάγκη από στήριξη και αυτός επίσης είναι ένας τομέας στον οποίο θα μπορούσα να προσφέρω πάρα πολλά πράγματα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η κ. Μελέτη. 

Η κ. Μελέτη, σχολιάζοντας το γεγονός ότι η ίδια είναι μια αναγνωρίσιμη προσωπικότητα από το κοινό, εξομολογήθηκε ότι η ιδιότητα της παρουσιάστριας είναι μόνο ένα κομμάτι του εαυτού της, ανάμεσα σε πολλά ακόμα, που αφήνουν σημαντικό κοινωνικό αποτύπωμα. 

Ελεονώρα Μελέτη

«Όταν κάποιος σε αντιμετωπίζει αποκλειστικά ως ένα τηλεοπτικό πρόσωπο, δεν έχει την ευκαιρία να δει πράγματα του εαυτού σου πέρα από αυτή σου την εικόνα. Δεν είμαι μόνο ένα τηλεοπτικό πρόσωπο. Είμαι και δημοσιογράφος, μητέρα και εργαζόμενη, όπως επίσης και ένας άνθρωπος με κοινωνική δράση και πνεύμα εθελοντισμού». 

Ταυτόχρονα, απάντησε σε όσους της καταλογίζουν ευνοϊκή μεταχείριση ακροδεξιών κομμάτων στο παρελθόν, τονίζοντας σθεναρά ότι η πορεία της στον χώρο αποδεικνύει έμπρακτα πως τέτοιες συκοφαντίες πέφτουν στο κενό. 
Σχετικά με την πρόσφατη παραβίαση της συμφωνίας των Πρεσπών από τη νέα πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας, η Ελεονώρα Μελέτη καταδικάζει απερίφραστα το συμβάν, αφού, όπως τονίζει και η ίδια, πρόκειται για μια παράνομη πράξη. 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News