σ

Γνώριμος στις αρχές ο 23χρονος που τα ξημερώματα επιχείρησε να «σηκώσει» τα ταμεία σούπερ μάρκετ στο Ατσιπόπουλο

ακρόαση άρθρου
Ρέθυμνο
Γνώριμος στις αρχές ο 23χρονος που τα ξημερώματα επιχείρησε να «σηκώσει» τα ταμεία σούπερ μάρκετ στο Ατσιπόπουλο
Με πάνω από 5.000 ευρώ επιχείρησε να φύγει από επιχείρηση στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου ένας άντρας τα ξημερώματα της Κυριακής. Το δράστη αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης, ειδοποιώντας τις αρχές, με άντρες του ΤΑΕ Ρεθύμνου να σπεύδουν στο σημείο, πιάνοντας τον στα πράσα
  • Περισσότερα από 5.000 έκλεψε ο 23χρονος από επιχείρηση στο Ατσιπόπουλο
  • Έγινε αντιληπτός από κάμερα τα ξημερώματα της Κυριακής

Ξημερώματα Κυριακής ένας νεαρός άντρας επιχείρησε να σηκώσει τα ταμεία από σούπερ μάρκετ στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου. Ο 23χρονος εισήλθε στην επιχείρηση με στόχο να αποσπάσει το ποσό των 5.360 ευρώ, όμως στάθηκε άτυχος καθώς έγινε αντιληπτός μέσω του συστήματος ασφαλείας της επιχείρησης.

Ο ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ φαίνεται πως ειδοποιήθηκε μέσα στη νύχτα μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, ενημερώνοντας τις αρχές που έφτασαν στο σημείο πριν προλάβει ο 23χρονος να τραπεί σε φυγή. Κάτοικοι της περιοχής φαίνονται φοβισμένοι στο άκουσμα μιας ακόμα κλοπής.

Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας είναι γνώριμος στις αρχές, και θεωρείται πιθανό να αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας.

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News