2

Ενημερωτική συνάντηση για τη μελέτη αποκατάστασης στο Φαράγγι του Κοτσιφού σήμερα στην Π.Ε. Ρεθύμνης

Ρέθυμνο
Ενημερωτική συνάντηση για τη μελέτη αποκατάστασης στο Φαράγγι του Κοτσιφού σήμερα στην Π.Ε. Ρεθύμνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ρεθύμνης ενημερώνει σχετικά τον εργολάβο, ώστε οι εργασίες αποκατάστασης να ξεκινήσουν το ταχύτερο δυνατό

Συνάντηση για την μελέτη αποκατάστασης στο Φαράγγι Κοτσιφού, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κας Μαρίας Λιονή, με την συμμετοχή του Δημάρχου Αγίου Βασιλείου, κ. Γιάννη Ταταράκη και των Προέδρων της περιοχής.

Όπως ανέφερε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, η μελέτη αποκατάστασης παραδόθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης από τον μελετητή σε συνεργασία και με τον τεχνικό σύμβουλο της Π.Ε. Ρεθύμνης, καθηγητή κ. Καββαθά, την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ρεθύμνης ενημερώνει σχετικά τον εργολάβο, ώστε οι εργασίες αποκατάστασης να ξεκινήσουν το ταχύτερο δυνατό.

Παράλληλα, παραδόθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και η αναγνωριστική μελέτη για το θέμα του τούνελ (μακροπρόθεσμη λύση) και η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ρεθύμνης έχει ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις για τη διαδικασία της  έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων  των οδεύσεων μέσω τούνελ με την αρμόδια Υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης (ΠΕΧΩ).


 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News