7

Δήμος Ρεθύμνου: Τέσσερα νέα οχήματα στην υπηρεσία πρασίνου

Ρέθυμνο
Δήμος Ρεθύμνου: Τέσσερα νέα οχήματα στην υπηρεσία πρασίνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συνολική δαπάνη της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 111.352 € και καλύφθηκε από πόρους του Δήμου Ρεθύμνης

Με τέσσερα νέα οχήματα εξοπλίστηκε ο στόλος των οχημάτων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος καθώς και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ρεθύμνης, ενισχύοντας το σημαντικό έργο που επιτελούν καθημερινά οι δημοτικές υπηρεσίες σε επίπεδο τεχνικών παρεμβάσεων, καθαριότητας και πρασίνου.   

Πρόκειται για ένα ημιφορτηγό για το Ηλεκτρολογικό Συνεργείο, ένα ημιφορτηγό και ένα ανατρεπόμενο φορτηγό για το Οικοδομικό Συνεργείο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και ένα ανατρεπόμενο φορτηγό για το Τμήμα Καθαριότητας της Δ/νσης Περιβάλλοντος.

Η συνολική δαπάνη  της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 111.352 € και καλύφθηκε από πόρους του Δήμου Ρεθύμνης. 

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης δήλωσε ικανοποιημένος για την προμήθεια των νέων οχημάτων, με τα οποία επιβεβαιώνεται η τήρηση της δέσμευσης που είχε εξαγγείλει ο Δήμος στο παρελθόν περί επίμονης διεκδίκησης της αναγκαίας υλικοτεχνικής υποδομής  για την ουσιαστική ενίσχυση των υπηρεσιών του, οι οποίες προφέρουν κοινωφελές, ανταποδοτικού χαρακτήρα  έργο, στην κοινωνία του Ρεθύμνου. 

Είναι σημαντική δε, η χρονική σύμπτωση της προμήθειας των νέων οχημάτων  με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, στη διάρκεια της οποία, όπως είναι γνωστό, οι ανάγκες της πόλης πολλαπλασιάζονται. 

Όπως επεσήμανε ο κ. Μαρινάκης, στο ίδιο πλαίσιο προγραμματίζονται νέες προμήθειες οχημάτων εντός του τρέχοντος έτους,  στο πλαίσιο του ανοικτού διαγωνισμού που διενήργησε ο Δήμος Ρεθύμνης  για την προμήθεια 8 συνολικά οχημάτων.
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News