Αμάρι, 25η Μαρτίου

Με λαμπρότητα και συγκίνηση ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στον Δήμο Αμαρίου (pics)

Ρέθυμνο
Με λαμπρότητα και συγκίνηση ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στον Δήμο Αμαρίου (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι επίσημες δοξολογίες που έλαβαν χώρα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, στην κοινότητα Αποστόλων και στην κοινότητα Φουρφουρά τελέστηκαν παρουσία του δημάρχου Αμαρίου, κ. Παντελή Μουρτζανού, στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής και Αγίου Νεκταρίου αντίστοιχα

Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι προγραμματισμένες επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρίου για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της «25ης Μαρτίου 1821».

Οι επίσημες δοξολογίες που έλαβαν χώρα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, στην κοινότητα Αποστόλων και στην κοινότητα Φουρφουρά τελέστηκαν παρουσία του Δημάρχου Αμαρίου, κ. Παντελή Μουρτζανού, στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής και Αγίου Νεκταρίου αντίστοιχα.

Ακολούθως, μετά το τέλος της δοξολογίας εκφωνήθηκαν πανηγυρικοί λόγοι από τον διευθυντή του Γυμνασίου Συβρίτου, κ. Νικόλαο Ζερβουδάκη, καθώς και από τον μαθητή του Λυκείου Φουρφουρά Μύρωνα Λίτινα, ενώ παράλληλα τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στα Μνημεία Πεσόντων, πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και έγινε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Ως είθισται, παραδοσιακά η μαθητική παρέλαση πραγματοποιήθηκε στον Φουρφουρά, εκεί όπου οι δημότες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου της «25ης Μαρτίου 1821».

Τέλος, παρουσία Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις και σε άλλες Κοινότητες του Δήμου Αμαρίου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό στην gallery που ακολουθεί: 

Αμάρι, 25η Μαρτίου
Αμάρι, 25η Μαρτίου
Αμάρι, 25η Μαρτίου
Αμάρι, 25η Μαρτίου
Αμάρι, 25η Μαρτίου
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News