συνάντηση

Δήμος Μυλοποτάμου: Το μέλλον της ύδρευσης και της άρδευσης στο επίκεντρο συνάντησης του δημάρχου με τον πρόεδρο του ΟΑΚ

Ρέθυμνο
Δήμος Μυλοποτάμου: Το μέλλον της ύδρευσης και της άρδευσης στο επίκεντρο συνάντησης του δημάρχου με τον πρόεδρο του ΟΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Γεώργιος Κλάδος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ) κ. Νίνο Θοδωρή με σκοπό την ενημέρωση γύρω το φιλόδοξο έργο της «Επέκτασης κεντρικού αγωγού και δικτύων διανομής στο Δήμο Μυλοποτάμου»

Μια σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με επίκεντρο της συζήτησης την ενημέρωση γύρω από το φιλόδοξο έργο της «Επέκτασης κεντρικού αγωγού και δικτύων διανομής στο Δήμο Μυλοποτάμου», που αφορά στην αξιοποίηση του ταμιευτήρα φράγματος ποταμών Αμαρίου. Πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο ενδεικτικού προϋπολογισμού περίπου 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Γεώργιος Κλάδος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ) κ. Νίνο Θοδωρή με σκοπό την ενημέρωση γύρω από  αυτό το σπουδαίο έργο.

Το εν λόγω έργο έχει ως βασικό στόχο τη βελτίωση της υδροδότησης του Δήμου Μυλοποτάμου, μέσω της επέκτασης του κεντρικού αγωγού και των δικτύων διανομής, καθώς και την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων ξηρασίας που θα μπορούσαν να προκύψουν στο μέλλον. Επιπλέον, το έργο αναμένεται να ενισχύσει την αγροτική παραγωγή της περιοχής, παρέχοντας μια σταθερή συμπληρωματική πηγή ενίσχυσης των υδάτινων πόρων της περιοχής.

Ο δήμαρχος Μυλοποτάμου τόνισε ότι «αυτή η επένδυση θα συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση της υποδομής ύδρευσης και άρδευσης του Δήμου μας, εξασφαλίζοντας την αειφόρο διαχείριση των υδάτινων πόρων και την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους πολίτες».

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News