έργα

Ρέθυμνο: Συνεχίζεται ως τις 10 Απριλίου η διακοπή κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Πανόρμου-Περάματος

Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Συνεχίζεται ως τις 10 Απριλίου η διακοπή κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Πανόρμου-Περάματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο της εργολαβίας για την αποκατάσταση ζημιών οδικών υποδομών και των συνοδών υδραυλικών έργων στο οδικό δίκτυο, θα συνεχιστεί η διακοπή της κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό 25 ως τον Απρίλη

Συνεχίζεται ως 10 Απριλίου 2024 η διακοπή κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό 25 Πανόρμου-Περάματος λόγω εργασιών από την ΠΕ Ρεθύμνης.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Ρεθύμνης ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο της εργολαβίας για την αποκατάσταση ζημιών οδικών υποδομών και των συνοδών υδραυλικών έργων στο οδικό δίκτυο, θα συνεχιστεί η διακοπή της κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό 25 Πάνορμο-Πέραμα και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση για Πάνορμο της εισόδου από τον ΒΟΑΚ προς Πέραμα, έως Τετάρτη 10-04-2024.

Οι οδηγοί θα χρησιμοποιούν για την πρόσβασή τους από Πάνορμο προς Πέραμα και από Πέραμα προς Πάνορμο, στο σημείο αυτό, παραπλήσιο τμήμα του παλαιού επαρχιακού δρόμου που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για τη διέλευση οχημάτων. Είναι σημαντικό οι οδηγοί να ακολουθούν τις αναφερόμενες οδηγίες και σημάνσεις.

Στα Χανιά, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, αύριο, Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης θέσεων στον υπαίθριο Δημοτικό Σταθμό αυτοκινήτων της Ρεγγίνας (οδ. Κύπρου & οδ. Νικηφόρου Φωκά - ΡΕΓΓΙΝΑ 1 & ΡΕΓΓΙΝΑ 2). Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι εργασίες θα ξεκινήσουν νωρίς το πρωί της Δευτέρας και αναμένεται να ολοκληρωθούν λίγες ώρες αργότερα, με αποτέλεσμα να αποτραπεί η διέλευση και στάθμευση οχημάτων εντός του χώρου για τις πρωινές ώρες. Με το πέρας των εργασιών ο δημοτικός σταθμός θα ανοίξει και πάλι για τη στάθμευση οχημάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News