υιοθεσία

Σοκ στο Ρέθυμνο: 14χρονη έγινε μητέρα - Χειροπέδες σε τρεις ενήλικες που είχαν σχέση μαζί της

Ρέθυμνο
Σοκ στο Ρέθυμνο: 14χρονη έγινε μητέρα - Χειροπέδες σε τρεις ενήλικες που είχαν σχέση μαζί της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φόρεσαν χειροπέδες τρία ενήλικα άτομα Ρουμανικής υπηκοότητας, οι οποίοι κατηγορούνται για σεξουαλική επαφή με την 14χρονη Βουλγάρα

Σοκ με υπόθεση που χειρίζεται η αστυνομία στο Ρέθυμνο και αφορά μία ανήλικη από την Βουλγαρία, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιές μωρό στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Το 14χρονο κορίτσι διαμένει, με την Βουλγαρικής υπηκοότητας μητέρα της, και τον Ρουμανικής υπηκοότητας πατριό της, στο Ρέθυμνο.

Οι πληροφορίες του neakriti.gr, αναφέρουν ότι φόρεσαν χειροπέδες τρία ενήλικα άτομα Ρουμανικής υπηκοότητας, οι οποίοι κατηγορούνται για σεξουαλική επαφή με την 14χρονη Βουλγάρα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η ανήλικη επισκέφτηκε με την μητέρα της ιδιώτη γυναικολόγο, καθώς αντιμετώπιζε ανωμαλία με την περίοδό της. Εκείνος διαπίστωσε ότι κυοφορεί και μάλιστα βρίσκεται στον έβδομο μήνα και την παρέπεμψε στον νοσοκομείο.

Ακολούθως η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στο νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί ανάλαβαν να την παρακολουθήσουν. Πριν από μερικές ημέρες το ανήλικο κορίτσι έφερε στον κόσμο ένα υγιές μωρό.

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ωστόσο ότι δεν υπήρχε πατέρας και άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές. Από την προανάκριση, προέκυψε ότι η 14χρονη είχε τους προηγούμενους μήνες σχέση με δύο ενήλικους άντρες (τον 44χρονο και τον 48χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν), οι οποίοι μάλιστα έχουν ομολογήσει πως όντως είχαν σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη και μάλιστα ήταν γνωστό στους γονείς της, σύμφωνα με τις πληροφορίες. 

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατηγορείται και ο 46χρονος πατριός της ανήλικης, ο οποίος επίσης συνελήφθη για τον ίδιο λόγο.

Με την υπόθεση να οδηγείται στην Δικαιοσύνη και τους δύο άντρες να οδηγούνται στον ανακριτή, ο ένας εκ των δύο (ο 48χρονος), φέρεται να έχει πει πως εάν διαπιστωθεί ότι το παιδί είναι δικό του, θα το αναγνωρίσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News