ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Κολοκοτρώνη από 5 έως 9 Μαρτίου 2024

Ρέθυμνο
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Κολοκοτρώνη από 5 έως 9 Μαρτίου 2024

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί σε όλο το τµήµα της οδού, από την συμβολή της µε την οδό Θεοτοκοπούλου έως την συμβολή της µε την οδό Σαουνάτσου

Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Κολοκοτρώνη θα τεθεί σε ισχύ από την Τρίτη 5 Μαρτίου έως και το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 προκειμένου να εκτελεστούν με ασφάλεια εργασίες στο πλαίσιο του έργου βιοκλιματικής ανάπλασης της οδού το οποίο είναι σε εξέλιξη.

Κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί σε όλο το τµήµα της οδού, από την συμβολή της µε την οδό Θεοτοκοπούλου έως την συμβολή της µε την οδό Σαουνάτσου.

Διευκρινίζεται ότι καθ’ όλη τη χρονική διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με ευθύνη του αναδόχου εργολάβου (Κ/Ξ ΑΝΤΕΚΑ ΑΕ — Γ.ΚΟΝΤΖΕ∆ΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ).

Παρακαλούμε τους συμπολίτες περιοίκους, τους διερχόμενους οδηγούς και πεζούς, για τη δική τους ασφάλεια, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να σεβαστούν τις σημάνσεις και τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν προκειμένου οι προγραμματισμένες εργασίες να εκτελεστούν ανεμπόδιστα, εμπρόθεσμα και, κυρίως, χωρίς ατυχήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News