Τέμπη
Φωτογραφία ΙΝ ΤΙΜΕ

Τρισάγιο για τα θύματα των Τεμπών στο Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
Τρισάγιο για τα θύματα των Τεμπών στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων του πολύνεκρου δυστυχήματος στην κοιλάδα των Τεμπών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων στο Ρέθυμνο.

 

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου καλεί όλους τους Ρεθυμνιώτες να δώσουν το «παρών». Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου στηρίζει και συμπράττει με τον αγώνα των 57 οικογενειών των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, ώστε να διερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος και να αποδοθούν επιτέλους οι ευθύνες για την εγκληματική τραγωδία που συνέβη ένα χρόνο πριν.

Στη διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών που κόστισε τις ζωές σε 57 επιβάτες και εργαζόμενους του σιδηροδρόμου, -νέα παιδιά ως επί το πλείστον- και τόσες οικογένειες βύθισε στο πένθος, παρουσιάζονται καθυστερήσεις, φαινόμενα συγκάλυψης, μεταθέσεις ευθυνών και αδιαφάνεια.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους και όλους τους πολίτες του Ρεθύμνου, να συμμετέχουν σε ένα Τρισάγιο - μνημόσυνο, ώστε να υπενθυμίσουμε ότι δεν ξεχνάμε και τιμούμε τους νεκρούς των Τεμπών, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 στις 5 μ.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων Ρεθύμνου.

Το Τρισάγιο θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομος.

Καλούμε επίσης όλους να συνυπογράψουν το σχετικό ψήφισμα με το οποίο οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News