ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ ΛΙΟΝΗ

Μελέτη για την αντιμετώπιση κατολισθήσεων και βραχοπτώσεων στο Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
Μελέτη για την αντιμετώπιση κατολισθήσεων και βραχοπτώσεων στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκοπός της μελέτης είναι η αντιμετώπιση των γεωλογικών φαινομένων, και η αύξηση της ασφάλειας στην χρήση του επαρχιακού οδικού δικτύου για οδηγούς και οχήματα

 

Τη σύμβαση μελέτης με προϋπολογισμό 599.965 ευρώ για την «Αντιμετώπιση βραχοπτώσεων και κατολισθήσεων σε τμήματα των επαρχιακών οδών «Ρέθυμνο – Σπήλι – Αγία Γαλήνη», « Ρέθυμνο – Φουρφουράς – Λοχριά - Όρια Π.Ε.», «Ασσώματος – ΙΜ Πρέβελη», υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στη σημερινή υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, η διευθύντρια τεχνικών έργων Π.Ε. Ρεθύμνου Ελένη Ρανουτσάκη και ο εκπρόσωπος του μελετητικού γραφείου Χαράλαμπος Γκούβας.

Στα πλαίσια της μελέτης θα πραγματοποιηθούν γεωτρητικές εργασίες σε θέσεις κατολισθήσεων και βραχοπτώσεων καθώς και γεωτεχνικές μελέτες αντιμετώπισης των παραπάνω φαινομένων.

Σκοπός της μελέτης είναι η αντιμετώπιση των γεωλογικών φαινομένων, και η αύξηση της ασφάλειας στην χρήση του επαρχιακού οδικού δικτύου για οδηγούς και οχήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News