Το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου στηρίζει τον αγώνα των συνταξιούχων

Ρέθυμνο
Το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου στηρίζει τον αγώνα των συνταξιούχων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάλεσμα απευθύνουν για συμμετοχή στο παγκρήτιο συλλαλητήριο των συνταξιούχων στις 4/12 και ώρα 11:00 π.μ. στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά

Κάλεσμα για συμμετοχή στο παγκρήτιο συλλαλητήριο των συνταξιούχων που θα γίνει στις 4/12 και ώρα 11:00 π.μ. στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά, απευθύνει το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου εκφράζει την αμέριστη στήριξη και την συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα των Συνταξιούχων και των Σωματείων τους, οι οποίοι καλούν σε Συλλαλητήριο την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά και ώρα 11 π.μ.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου, οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι του νησιού, ενώνουμε τη φωνή μας με τους Συνταξιούχους της Κρήτης και απαιτούμε από την Κυβέρνηση την άμεση ικανοποίηση των δίκαιων και ουσιαστικών αιτημάτων τους, προκειμένου να μπορέσουν να ζήσουν μια αξιοπρεπή ζωή, όπως τους αξίζει», αναφέρουν.

Τέλος απευθύνουν κάλεσμα, τονίζοντας «όλοι στο παγκρήτιο συλλαλητήριο των συνταξιούχων στις 4/12 και ώρα 11:00 π.μ. στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά. Αναχώρηση λεωφορείων τη Δευτέρα 4/12 και ώρα 9:30 π.μ. από την Μαρίνα Ρεθύμνου.  

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News