αστυνομία

Ρέθυμνο: Με ηλεκτρικό ποδήλατο διακινούσε ναρκωτικά 48χρονος - Πιάστηκε στα «πράσα» με εκατοντάδες ευρώ και κοκαΐνη (vid)

Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Με ηλεκτρικό ποδήλατο διακινούσε ναρκωτικά 48χρονος - Πιάστηκε στα «πράσα» με εκατοντάδες ευρώ και κοκαΐνη (vid)
Ο 48χρονος είχε γεμάτες τις τσέπες του με 8 φιξάκια κοκαΐνης βάρους 10,5 γραμμαρίων αλλά 625 ευρώ που φαίνεται να προήλθαν από τα προηγούμενα ραντεβού που είχε στη διάρκεια της ημέρας
  • Διακίνηση ναρκωτικών στο Ρέθυμνο με ηλεκτρικό ποδήλατο
  • Δεν πέρασε απαρατήρητος ο διακινητής
  • Πιάστηκε στα πράσα με εκατοντάδες ευρώ και ποσότητες κοκαΐνης
  • Δύο συλλήψεις και στα Χανιά για διακίνηση κοκαΐνης

Έξυπνους τρόπους για να περνάει απαρατήρητος κόβοντας βόλτες μέσα στην πόλη του Ρεθύμνου έψαχνε 48χρονος με απώτερο σκοπό να παραδίδει τα ναρκωτικά που πουλούσε στην πολυπληθή πελατεία του, μειώνοντας τον κίνδυνο να εντοπιστεί. 

Δεν είχε όμως και κανένα σκοπό να κουραστεί, βγάζοντας χρήματα από το παζάρι της κοκαΐνης. Για αυτό και επιστράτευσε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με το οποίο πήγαινε στα ραντεβού. Ποιος άλλωστε θα σταματούσε έναν ποδηλάτη για έλεγχο; Φαίνεται να σκέφτηκε… Ωστόσο πιάστηκε στα πράσα από τη Δίωξη Ναρκωτικών Ρεθύμνου που εμφανίστηκαν σαν φάντης μπαστούνης μπροστά του καθώς εδώ και αρκετές ημέρες, τον παρακολουθούσαν να κόβει βόλτες σε όλη την πόλη. 

Ο 48χρονος είχε γεμάτες τις τσέπες του με 8 φιξάκια κοκαΐνης βάρους 10,5 γραμμαρίων αλλά 625 ευρώ που φαίνεται να προήλθαν από τα προηγούμενα ραντεβού που είχε στη διάρκεια της ημέρας. Ο 48χρονος δεν έχασε όμως μόνο τις εισπράξεις της ημέρα αλλά και το ποδήλατο που κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.

Τετράτροχο και συγκεκριμένα αυτοκίνητο διάλεξαν δυο άλλοι κατηγορούμενοι για εμπόριο ναρκωτικών στα Χανιά. Πρόκειται για έναν 46χρονο Έλληνα και ένας 32χρονος Αλβανό.  

Τρείς τα ξημερώματα έπεσαν σε μπλόκο αστυνομικών στα Χανιά και υποβλήθηκαν σε εξονυχιστικό τροχονομικό έλεγχο.

Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 7 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες αλλά και τρία κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιούσαν για να κανονίζουν το ντελίβερι των ναρκωτικών.

Δείτε το βίντεο:

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News