Χωρίς νερό το μισό Ρέθυμνο - Οργή και αγανάκτηση από τους κατοίκους (vid)

Ρέθυμνο
Χωρίς νερό το μισό Ρέθυμνο - Οργή και αγανάκτηση από τους κατοίκους (vid)
Συχνό φαινόμενο αποτελούν οι διακοπές υδροδότησης σε περιοχές του Ρεθύμνου, δοκιμάζοντας την υπομονή κατοίκων και επιχειρηματιών, ειδικά της Καλλιθέας. Στη συγκεκριμένη περιοχή, γίνονται εδώ και καιρό έργα στο δίκτυο και έργα ανάπλασης, οδηγώντας σε βλάβες των αγωγών, με τη ΔΕΥΑΡ να δηλώνει πως ναι μεν οι βλάβες είναι αναπόφευκτες αλλά η διαχείριση τους γίνεται με τον καλύτερο και αμεσότερο τρόπο
  • Αγανακτισμένη η Καλλιθέα από τις διακοπές νερού
  • Προβλήματα σε επιχειρήσεις λόγω των συνεχών διακοπών

Χωρίς νερό έμεινε σήμερα το πρωί μεγάλο κομμάτι του Ρεθύμνου, μετά από βλάβη σε αγωγό στην Καλλιθέα, με τους κατοίκους να αγανακτούν καθώς, όπως δηλώνουν, από όταν άρχισαν τα έργα στην περιοχή μένουν συχνά για αρκετές ώρες χωρίς το πολυτιμότερο αγαθό.

Επιχειρηματίες της περιοχής δυσκολεύονται να δουλέψουν, αφού όπως τονίζουν, οι διακοπές υδροδότησης είναι αρκετά συχνές και απροειδοποίητες, οδηγώντας τις επιχειρήσεις σε χασούρα.

Η ΔΕΥΑΡ από την πλευρά της,  ζητά την κατανόηση του κόσμου, αναφέροντας ότι οι βλάβες στο δίκτυο είναι ένα αναπόφευκτο φαινόμενο, για το οποίο καταβάλλουν όμως κάθε φορά τη μεγαλύτερη προσπάθεια να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό.

Δείτε το βίντεο: 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News