Σταύρος Αρναουτάκης

Στο Ρέθυμνο αύριο η ομιλία του Σταύρου Αρναουτάκη

Ρέθυμνο
Στο Ρέθυμνο αύριο η ομιλία του Σταύρου Αρναουτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ομιλία του ο Σταύρος Αρναουτάκης αναμένεται να αναφερθεί στην πορεία της Κρήτης με ορίζοντα το 2030 όπου θα έχουν ολοκληρωθεί μεγάλα έργα υποδομής

Στις προτεραιότητες του για την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου για τα επόμενα χρόνια αναμένεται να αναφερθεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης κατά την κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 19:30 στην αίθουσα του Ωδείου Ρεθύμνου.

Στην ομιλία του ο Σταύρος Αρναουτάκης αναμένεται να αναφερθεί στην πορεία της Κρήτης με ορίζοντα το 2030 όπου θα έχουν ολοκληρωθεί μεγάλα έργα υποδομής από τα οποία άλλα έχουν μπει σε πορεία υλοποίησης και άλλα εκτελούνται και τα οποία θα δώσουν περαιτέρω αναπτυξιακή ώθηση στο νησί μας.

Επίσης ο επικεφαλής του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» κατά τη διάρκεια της ομιλίας του θα αναφερθεί αναλυτικά στα έργα και τις παρεμβάσεις ανάπτυξης που έχουν δρομολογηθεί για την Περιφερειακή Ενότητα του Ρεθύμνου ενώ παράλληλα θα κάνει και τον απολογισμό των πεπραγμένων της Περιφέρειας Κρήτης για το Ρέθυμνο.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης αναμένεται επίσης να τονίσει, στην ομιλία του, ότι η Περιφέρεια Κρήτης στα πλαίσια του συγκρητισμού. θα κινηθεί , όπως και τα προηγούμενα χρόνια, πάνω σε ένα κοινά αποδεκτό σχέδιο το οποίο συσπειρώνει ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις , οι οποίες συναντιούνται σε κρίσιμα σημεία επαφής για το καλό της Κρήτης, τη διασφάλιση του μέλλοντος των νέων και την επίτευξη μιας αναπτυξιακής κοινωνικής και περιβαλλοντικής ισορροπίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Ωδείο Ρεθύμνου θα παρουσιαστούν και οι 15 υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της ΠΕ Ρεθύμνου του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε».

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ:

ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΠΑΤΑΡΗΣ)

ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΓΛΕΝΤΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΓΥΠΑΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΛΙΟΝΗ ΜΑΡΙΑ συζ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ)

ΠΑΠΑΔΑΚΗ-ΚΑΡΑΒΑΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΑΡΡΗ ΜΠΑΛΑΣΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΣΑΡΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΣΚΑΡΤΣΙΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΧΑΙΡΕΤΗ ΦΕΡΕΝΙΚΗ (ΦΕΝΙΑ)

ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ ΜΠΡΙΛΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΖΕΤΑ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News