Σύλλογος Αγάπη

Ρέθυμνο: Μεγάλη «αγκαλιά» για τους ωφελούμενους του Συλλόγου «Αγάπη»

ακρόαση άρθρου
Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Μεγάλη «αγκαλιά» για τους ωφελούμενους του Συλλόγου «Αγάπη»
Χορός, μουσική και κέφι για τα 30 χρόνια Αγάπης - Σήμερα η εκδήλωση στο Ρέθυμνο

Μέρα γιορτής και αγάπης σήμερα Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, για τα 30 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου «Αγάπη», που στη δομή του εδώ και τρεις δεκαετίες, συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ωφελούμενων. Διοργανωτής της εκδήλωσης, ο ξενοδοχειακός όμιλος της Grecotel, καλεί όλους σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή, να δώσουν αγάπη και να πάρουν αγάπη.

Η πλατεία Μικρασιατών από τις πέντε το απόγευμα θα γεμίσει παιδικά γέλια με κλόουν, δημιουργικά εργαστήρια, ζωγραφική προσώπου, ζογκλέρ, ακροβάτες, ενώ ο όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης και η ριζίτικη ομάδα θα παρουσιάσουν πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. Αργότερα τον κόσμο θα διασκεδάσει ο Μιχάλης Τζουγανάκης με 6μελή ορχήστρα, ενώ ξεχωριστός παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο μοναδικός Αλέξης Κωστάλας.

Σημειώνεται ότι η δομή φιλοξενεί καθημερινά 35 ωφελούμενους, που με τη στήριξη της μητρόπολης Ρεθύμνου, της περιφέρειας, του δήμου, αλλά και της κοινωνίας του Ρεθύμνου, εφοδιάζει τους εκπαιδευόμενους με ικανότητες που θα τους βοηθήσουν να ενταχθούν και να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της ζωής.

Ο Σύλλογος «Αγάπη», θα βραβεύσει τον επί 30 ετών συμπαραστάτη και ευεργέτη, Νίκο Δασκαλαντωνάκη, ενώ όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στα πολύτιμα εκπαιδευτικά προγράμματα των ανθρώπων εκείνων, που χρειάζονται τη στήριξη και την αγάπη μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News