Λάχεσις

"Λάχεσις": Μία όμορφη παρουσίαση βιβλίου στο χωριό Μάραθος (vid)

Ρέθυμνο
"Λάχεσις": Μία όμορφη παρουσίαση βιβλίου στο χωριό Μάραθος (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παρουσιαση του βιβλιου εγινε στο χωριό Μάραθος εκει που η συγγραφέας εζησε ως παιδί, επιστρεφοντας ουσιαστικά στις ρίζες της

Τη ζωή μιας γυναίκας, η οποια βρίσκεται σε αδιέξοδο και πολεμάει να λυτρωθεί προσπαθώντας να αντισταθεί στη μοίρα της, εξιστορεί μεσα απο τις σελιδες του νέου μυθιστορήματός της με τίτλο "Λάχεσις",  η συγγραφέας Μαρία Πρινάρη Καρκαβατσάκη.

Η Λάχεσις ήταν η μία από τις τρεις μοίρες στην ελληνική μυθολογία. Αντιπροσώπευε το μέλλον της ζωής των ανθρώπων κι όριζε τη διάρκεια της ζωής τους.
Αν και η συγγραφέας δεν συμπεριέλαβε ιδιαίτερα αυτοβιογραφικά στοιχεία στο μυθιστόρημά της, εντούτοις έχει καταθέσει σε αυτό ένα κομμάτι από τον εαυτό της γεμάτο ανησυχία, πίστη και αγάπη.

ΛΑχεσις

Η παρουσιαση του βιβλιου εγινε στο χωριό Μάραθος εκει που η συγγραφέας εζησε ως παιδί, επιστρεφοντας ουσιαστικά στις ρίζες της. Όπως  ακριβως κάνει και η ηρωίδα του βιβλιου της. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογραφος της Κρήτη TV, Μάνος Δασκαλάκης, ενώ το βιβλίο διατίθεται από τις εκδόσεις Αγγελάκη σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News