Ρέθυμνο: Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ (μ-λ) - «Για να ζήσουμε πρέπει να αγωνιστούμε», το βασικό σύνθημα (vid)

Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ (μ-λ) - «Για να ζήσουμε πρέπει να αγωνιστούμε», το βασικό σύνθημα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοικτό κάλεσμα στο εκλογικό σώμα του Ρεθύμνου και ειδικότερα στην νεολαία προκειμένου να συστρατευθεί με τον αγώνα που δίνει το κόμμα τους, απηύθυναν σήμερα οι δύο υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ (μ-λ) στο Ρέθυμνο Χριστίνα Παππά και Κωνσταντίνος Δεληγιώργης

Με κύριο σύνθημα πως «για να ζήσουμε πρέπει να αγωνιστούμε», το ΚΚΕ (μ-λ) συμμετέχει αυτοδύναμα στις εθνικές κάλπες του Μαΐου, με τους υποψηφίους βουλευτές του στο Ρέθυμνο, να παρουσιάζουν σήμερα τις βασικές αρχές του προγράμματός τους που στο επίκεντρο είναι οι άνθρωποι του μόχθου.

Στο Ρέθυμνο οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος είναι ο  Κωνσταντίνος Δεληγιώργης και η εκπαιδευτικός Χριστίνα Παππά, οι οποίοι στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου κάλεσαν το εκλογικό σώμα να τους εμπιστευθούν με την ψήφο τους, ασκώντας παράλληλα δριμεία κριτική στα υπόλοιπα κόμματα. 

«Καλούμε το λαό να μετατρέψει την οργή του σε οργάνωση και αντίσταση για όλα όσα δικαιούνται αυτοί που παράγουν όλο τον πλούτο. Σε αυτό το δρόμο καλούμε τους εργαζόμενους την νεολαία, το λαό να συμπορευτούμε. Να βρεθούμε μαζί πριν και μετά τις εκλογές», είπε χαρακτηριστικά η κ. Χριστίνα Παππά.

Παράλληλα τόνισε πως «τα κόμματα που υπηρετούν τα συμφέροντα τη κυρίαρχης τάξης και των ξένων προστατών (ΗΠΑ, ΕΕ), ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, αλλά και τα φασιστικά μορφώματα, πίσω από τις ψεύτικες υποσχέσεις, προσπαθούν να κρύψουν, τις αντιλαϊκές πολιτικές που εφάρμοσαν διαχρονικά, αλλά και τις χειρότερες μέρες που προετοιμάζουν για το λαό. Για αυτό ο δρόμος της οργάνωσης, της αντίστασης και της πάλης είναι μονόδρομος. Για μια ζωή με δικαιώματα, ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, την εκμετάλλευση και τον κοινωνικό και εργασιακό μεσαίωνα».

Όπως σημείωσαν οι υποψήφιοι βουλευτές το κόμμα τους συμμετέχει στις χωρίς να σπέρνει -όπως είπαν- εκλογικές αυταπάτες, αλλά λέγοντας στο λαό ότι, όποια κυβέρνηση (συνεργασίας ή αυτοδύναμη) κι αν βγει η ζωή του θα χειροτερέψει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News