Ανδρέας Ξανθός: «Το “ως εδώ” για την κυβέρνηση Μητσοτάκη κυριαρχεί στις συζητήσεις με τους πολίτες»

Ρέθυμνο
Ανδρέας Ξανθός: «Το “ως εδώ” για την κυβέρνηση Μητσοτάκη κυριαρχεί στις συζητήσεις με τους πολίτες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ρουσσοσπίτι Ρεθύμνου επισκέφτηκε ο βουλευτής και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Ξανθός

Συνεχίζοντας τις περιοδείες σε χωριά του νομού Ρεθύμνου, ο βουλευτής και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Ξανθός επισκέφθηκε το Ρουσσοσπίτι και συζήτησε για τις πολιτικές εξελίξεις και τα διλήμματα των εκλογών με κατοίκους της περιοχής.

Κατά την επίσκεψή του ο βουλευτής επισήμανε ότι «οι πολίτες του Ρεθύμνου εκφράζουν με κάθε τρόπο την ανασφάλεια που νιώθουν σε όλους τομείς της καθημερινότητάς τους (εργασία, εισόδημα, ιατρική περίθαλψη, μέλλον των παιδιών, επιβίωση του πρωτογενούς τομέα, αξιοποίηση της περιουσίας τους λόγω προβλημάτων με τους δασικούς χάρτες και την εκτός σχεδίου δόμηση κλπ.). Το “ΩΣ ΕΔΩ” για την κυβέρνηση Μητσοτάκη κυριαρχεί στις συζητήσεις αυτή την περίοδο και οι μισθοσυντήρητοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι και οι μικρομεσαίο επιχειρηματίες δηλώνουν αγανακτισμένοι για την πολιτική της κυβέρνησης που αφήνει ανεξέλεγκτη την ακρίβεια στα τρόφιμα και στα είδη λαϊκής κατανάλωσης, φτωχοποιώντας την κοινωνία».

Ο Α. Ξανθός τόνισε ότι «το δίλημμα των εκλογών δεν είναι “Μητσοτάκης ή χάος”, αλλά: “Με τις ανάγκες των πολλών ή με τα συμφέροντα των λίγων;”. “Προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας με πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ ή εκβιαζόμενη αυτοδυναμία μιας νεοφιλελεύθερης, αλαζονικής  και αυταρχικής κυβέρνησης;”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News