Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου: Ενισχύει το έργο της Ομάδας «ΕΝΑ 3 Μοναστηριών» με νέο εξοπλισμό

Ρέθυμνο
Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου: Ενισχύει το έργο της Ομάδας «ΕΝΑ 3 Μοναστηριών» με νέο εξοπλισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παράδοση για χρήση ενός πυροσβεστικού συγκροτήματος για όχημα 4x4 από την Περιφέρεια Κρήτης πραγματοποιήθηκε παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρίας Λιονή

Παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κ. Μαρίας Λιονή και του αν. προϊστάμενου του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Ρεθύμνης κ. Νίκου Βότσογλου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, στις εγκαταστάσεις του Συντονιστικού Κέντρου της Εθελοντικης Ομάδας «ΕΝΑ» 3ων Μοναστηριών», στην περιοχή των Τριών Μοναστηριών Ρεθύμνου, η παράδοση για χρήση ενός πυροσβεστικού συγκροτήματος για όχημα 4x4 από την Περιφέρεια Κρήτης.

Το όχημα παρέλαβε η Διοίκηση της Εθελοντικής Ομάδας «ΕΝΑ» 3ων Μοναστηριών προκειμένου να ενισχύσει τον εξοπλισμό της, προς την καλύτερη εκτέλεση των καθηκόντων πυρασφάλειας και πυρόσβεσης που επιτελεί η συγκεκριμένη ομάδα.

Η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου παρακολούθησε μέρος της εκπαίδευσης των εθελοντών της  Εθελοντικής Ομάδας  «ΕΝΑ» και  συζήτησε με τους εθελοντές για θέματα πολιτικής προστασίας καθώς και για περαιτέρω τρόπους  ενίσχυσης της εθελοντικής ομάδας σε μέσα και εξοπλισμό.

Η κ. Λιονή δήλωσε σχετικά: « Η Π.Ε. Ρεθύμνης, αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο που παράσχουν οι εθελοντικές ομάδες στο χώρο της Πολιτικής Προστασίας, προσπαθεί να τις ενισχύει κατά το δυνατό σε μέσα και εξοπλισμό, ώστε να επιτελούν το εθελοντικό τους έργο με μεγαλύτερη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και των αρμοδιοτήτων κάνουμε ό,τι καλύτερο ώστε να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των συμπολιτών μας, που προσφέρουν εθελοντική εργασία στο πολύ κρίσιμο και υπεύθυνο  κομμάτι της Πολιτικής Προστασίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News