Καθαρίζονται τα πρανή και οι τάφροι στο τμήμα “Αγία Γαλήνη-Σπήλι-Ρέθυμνο”

Ρέθυμνο
Καθαρίζονται τα πρανή και οι τάφροι στο τμήμα “Αγία Γαλήνη-Σπήλι-Ρέθυμνο”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ιδιοκτήτες που έχουν τοποθετήσει αυθαίρετα συρματοπλέγματα και λάστιχα σε τάφρους και πρανή στο συγκεκριμένο τμήμα της επαρχιακής οδού θα πρέπει να τα απομακρύνουν άμεσα, αναφέρει η Διεύθυνση Έργων της Π.Ε. Ρεθύμνου

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ρεθύμνου ανακοινώθηκε ότι, στο πλαίσιο του έργου αυτεπιστασίας και για λόγους πυροπροστασίας, η Υπηρεσία καθαρίζει τα πρανή και τις τάφρους της επαρχιακής οδού υπ’ αριθμ. 03, κατά το τμήμα “Αγία Γαλήνη-Σπήλι-Ρέθυμνο”.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες, που έχουν τοποθετήσει αυθαίρετα συρματοπλέγματα, λάστιχα μέσα στο σώμα των αναφερόμενων οδών (τάφρο και πρανές) να τα απομακρύνουν άμεσα.

Επίσης, να κόψουν με μέριμνά τους τα κλαδιά που εμποδίζουν την ορατότητα, όπως και να φροντίσουν να μην παρεμποδίζεται η ομαλή απορροή των υδάτων, στις τάφρους των οδών, με τυχόν διαβάσεις που έχουν κατασκευάσει.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα ανωτέρω, θα αποκαθίσταται η λειτουργία των οδών και δεν θα δίδονται αποζημιώσεις.

Επιπλέον παρακαλούνται οι οδηγοί, και λόγω αυξημένης κίνησης, να δείχνουν την απαραίτητη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες σήμανσης που θα υπάρχουν στην παρούσα επαρχιακή οδό, καθ’ όλη τη διάρκεια καθαρισμού».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News