Ρέθυμνο: Μαθήματα Ελληνικών από το Κέντρο Κοινότητας σε αραβόφωνους μετανάστες

Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Μαθήματα Ελληνικών από το Κέντρο Κοινότητας σε αραβόφωνους μετανάστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες και πρόσφυγες» θα εκπαιδεύσει ενήλικες αραβόφωνους μετανάστες/στριες και πρόσφυγες στην ελληνική γλώσσα και θα τους μυήσει στον ελληνικό πολιτισμό

Το Κέντρο Κοινότητας της Διεύθυνσης των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης ενημερώνει με ανακοίνωσή του τους πολίτες ότι ξεκινούν μαθήματα Ελληνικών σε μετανάστες από το Διαπολιτισμικό Μεσολαβητή του Κέντρου Κοινότητας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες και πρόσφυγες» θα εκπαιδεύσει ενήλικες αραβόφωνους μετανάστες/στριες και πρόσφυγες στην ελληνική γλώσσα και θα τους μυήσει στον ελληνικό πολιτισμό. Θα λειτουργήσει τμήμα αρχαρίων που έχουν μικρή ή και καμία επαφή με την ελληνική γλώσσα. Τα μαθήματα θα γίνονται, κάθε Πέμπτη 17:30 έως 19:30, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Κοινότητας στο 2831341261 για περισσότερες πληροφορίες και θα συμπληρώσουν αίτηση ενδιαφέροντος που θα τους δοθεί από την υπηρεσία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News