Ρέθυμνο: Ευχαριστίες για την άψογη διεξαγωγή του Καρναβαλιού παρά το ότι «η ξεγνοιασιά διαδέχτηκε την άφατη θλίψη»

Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Ευχαριστίες για την άψογη διεξαγωγή του Καρναβαλιού παρά το ότι «η ξεγνοιασιά διαδέχτηκε την άφατη θλίψη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Παρότι τα αισθήματα χαράς που μοιραστήκαμε στις εκδηλώσεις για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι διαδέχθηκε η άφατη θλίψη για την τραγωδία που βιώνει η χώρα μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους του Δήμου Ρεθύμνης για την προσφορά τους», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Ρεθύμνου Δ. Λελεδάκης

Την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εργαζομένους της Καθαριότητας, της Υπηρεσίας Πρασίνου και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ρεθύμνου, που ανταποκρίθηκαν με ευσυνειδησία, εργατικότητα και αφοσίωση στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες για τη διεξαγωγή του Ρεθυμνιώτικου Καρναβαλιού, και παρά το ότι μετά την ξεγνοιασιά των εκδηλώσεων επήλθε η άφατη θλίψη εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, εκφράζει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ρεθύμνου Δημήτρης Λελεδάκης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «παρότι τα αισθήματα χαράς και ξεγνοιασιάς που μοιραστήκαμε στη διάρκεια των εκδηλώσεων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού διαδέχθηκε η άφατη θλίψη για την τραγωδία που βιώνει η χώρα μας από το σιδηροδρομικό δυστύχημα, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας, την Υπηρεσία Πρασίνου και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης.

Όπως κάθε φορά, οι εργαζόμενοι στις συγκεκριμένες δημοτικές υπηρεσίες, ανταποκρίθηκαν με ευσυνειδησία, εργατικότητα και αφοσίωση στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες σε ευπρεπισμό, οργάνωση και καθαριότητα που απαιτούνται καθ’ όλη τη διάρκεια των αποκριάτικων εκδηλώσεων και κυρίως κατά το τελευταίο τριήμερο της κορύφωσής τους.

Οι συμπολίτες αλλά και οι χιλιάδες επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις απόλαυσαν την εμπειρία του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού σε μια πόλη καθαρή, περιποιημένη, αισθητικά και λειτουργικά αναβαθμισμένη, φιλόξενη και νοικοκυρεμένη.

Συγχαίρουμε κι ευχαριστούμε λοιπόν τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα, την Τ.Υ.Δ.Ρ. την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου καθώς και τον εργολάβο καθαριότητας και τους εργαζόμενους που απασχολεί, οι οποίοι διεκπεραίωσαν τον οδοκαθαρισμό χειρωνακτικά και με το σάρωθρο. Και φέτος, οι άνθρωποι αυτοί, με αξιέπαινη ετοιμότητα και αυταπάρνηση, έδωσαν προτεραιότητα στις ανάγκες της κοινωνίας και της πόλης μας, έναντι των προσωπικών τους αναγκών για ψυχαγωγία και των οικογενειακών τους δεσμεύσεων, μεριμνώντας αμέσως μετά τη λήξη του Καρναβαλιού για την απομάκρυνση των παραγώγων της δικής μας διασκέδασης.

Ευχόμαστε σε όλους και όλες καλή Σαρακοστή με υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κοινωνία μας που αναγνωρίζει, σέβεται και επαινεί την προσφορά τους.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας

Δημήτρης Λελεδάκης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News