ΤΕΒΑ - Ρέθυμνο: Ξεκινά η διανομή δωρεάν τροφίμων στους δικαιούχους

Ρέθυμνο
ΤΕΒΑ - Ρέθυμνο: Ξεκινά η διανομή δωρεάν τροφίμων στους δικαιούχους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημειώνεται ότι επειδή η διανομή θα γίνει με ηλεκτρονική υπογραφή, οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή ΑΜΚΑ ή εξουσιοδότηση αν δεν προσέλθουν οι ίδιοι για την παραλαβή των ειδών - Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής

Η διανομή ειδών παντοπωλείου και ειδών ατομικής υγιεινής, στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Ρεθύμνης, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, κατά το χρονικό διάστημα από τις 9:30 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι (13.00), στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου - περιοχή Μασταμπά ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Ρεθύμνης, και ειεικότερα της Κοινωνικής του Υπηρεσίας, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Άννα Ελευθεριάδου - Γκίκα, ενημερώνει ότι «με σεβασμό στην ασφάλεια των ωφελουμένων και των εργαζομένων που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία της διανομής θα τηρηθούν απαρέγκλιτα όλα τα ενδεδειγμένα υγειονομικά μέτρα τόσο από τους εργαζόμενους όσο και από τους ωφελούμενους. Παρακαλούμε λοιπόν τους δικαιούχους συμπολίτες που θα προσέλθουν, να τηρήσουν, όπως άλλωστε θα πράξουν και οι εργαζόμενοι, όλα τα υγειονομικά μέτρα ασφάλειας (μάσκα, τήρηση αποστάσεων ασφάλειας).

Σημειώνεται ότι επειδή η διανομή θα γίνει με ηλεκτρονική υπογραφή, οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή ΑΜΚΑ ή εξουσιοδότηση αν δεν προσέλθουν οι ίδιοι για την παραλαβή των ειδών. Υπενθυμίζεται ότι οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής.

Για πληροφορίες οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ . 28310 50740 (εσωτ.13)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News