Καρναβάλι - Κυνήγι θησαυρού: «Τα Τεμπελόσκυλα» έσωσαν το Ρέθυμνο (pics)

Ρέθυμνο
Καρναβάλι - Κυνήγι θησαυρού: «Τα Τεμπελόσκυλα» έσωσαν το Ρέθυμνο (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, οι μηχανές των «κυνηγών» πήραν και πάλι μπροστά

Έγιναν ένα σαν μια γροθιά, έβαλαν φτερά στα πόδια τους, καύσιμα στα οχήματά τους, πήραν τα κινητά ανά χείρας και από νωρίς χθες το πρωί άρχισαν να «οργώνουν» κυριολεκτικά την πόλη προσπαθώντας για να ανακόψουν την δράση του ανθρώπου «σκιά» που απειλούσε με ολική καταστροφή την πόλη.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, οι μηχανές των «κυνηγών» πήραν και πάλι μπροστά και με «σύμμαχο» τον καλό καιρό οι επίδοξοι «Ιντιάνα Τζόουνς» ξεχύθηκαν στους δρόμους, αναζητώντας τον θησαυρό που φέτος έκρυψε η ομάδα Γκουσγούνηδων.

Το κυνήγι -που μετρά ήδη 33 διοργανώσεις- φέτος προσέλκυσε 37 ομάδες που επιδόθηκαν στο κυνήγι του με τους υπερ- ήρωες κυνηγούς να προσπαθούν να αποτρέψουν τον άνθρωπο σκιά που απειλεί την πόλη.

Οι «υπερ-ήρωες» κυνηγοί που ένωσαν τις δυνάμεις για να επαναφέρουν την κανονικότητα στην πόλη είναι η ομάδα των «Τεμπελόσκυλων», η οποία αναδείχθηκε ο νικητής του φετινού κυνηγιού.

Αποκλειστικοί τηλεοπτικοί χορηγοί επικοινωνίας των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Ρεθύμνου, είναι η «ANEK LINES» και η «BLUE STAR FERRIES».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News