Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου στηρίζει τους γιατρούς του ΕΣΥ

Ρέθυμνο
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου στηρίζει τους γιατρούς του ΕΣΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου στηρίζει τον αγώνα της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου και του Ιατρικού Συλλόγου Ρεθύμνου

Την αμέριστη στήριξή του εκφράζει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου, στον δίκαιο, όπως τον χαρακτηρίζει αγώνα της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρει τα εξής:

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου εκφράζει την αμέριστη στήριξη και την συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου και του Ιατρικού Συλλόγου Ρεθύμνου, οι οποίοι καλούν σε Συλλαλητήριο την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 5 μ.μ. στο Δημαρχείο Ρεθύμνου.

- Να στελεχωθεί εδώ και τώρα το νοσοκομείο Ρεθύμνου με επείγουσες προκηρύξεις όλων των αναγκαίων θέσεων με βάση τις πραγματικές ανάγκες και όχι τον ξεπερασμένο οργανισμό που πρέπει να αλλάξει άμεσα.

- Άμεση μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

- Γενναία μισθολογική αύξηση στο προσωπικό του ΕΣΥ και θέσπιση ειδικών κινήτρων (επιστημονικών, οικονομικών, διοικητικών) για τα περιφερειακά νοσοκομεία.

- Ένταξη του Ρεθύμνου στα άγονα της Γ ζώνης κινήτρων.

- Να δοθούν όλες οι χρωστούμενες άδειες στο προσωπικό.

- Ένταξη στα ΒΑΕ.

ΟΧΙ στο ''νέο ΕΣΥ'' των νοσοκομείων-επιχειρήσεων, στις συγχωνεύσεις κλινικών- τμημάτων και στο κλείσιμο νοσοκομείων.

Δημόσιο και δωρεάν ισχυρό σύστημα υγείας και πρόσβαση όλων σε δημόσιες υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου, οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι του Ρεθύμνου, ενώνουμε τη φωνή μας με το ιατρικό προσωπικό και απαιτούμε από την Κυβέρνηση την άμεση ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Όλοι στο συλλαλητήριο στις 16/1/2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 5:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Ρεθύμνου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News