Η ΔΕΥΑ Ρεθύμνου ενημερώνει τους δημότες ότι κατά την εκτέλεση εργασιών την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου στην οδό Αρετούσας, έγινε θραύση του αγωγού ύδρευσης, με αποτέλεσμα τη διακοπή της υδροδότησης μεγάλου τμήματος του οικισμού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Ρεθύμνου, άμεσα ο ανάδοχος λαμβάνοντας εντολή από την υπηρεσία προέβη στην τοποθέτηση βάνας, προκειμένου να περιοριστεί η επηρεαζόμενη περιοχή.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η εργασία ολοκληρώθηκε τις απογευματινές ώρες (περίπου στις 17:00). Παρόλα αυτά, για τεχνικούς λόγους η οδός Αρετούσας παρέμεινε χωρίς υδροδότηση.
Το συνεργείο του αναδόχου, σύμφωνα πάντα με την Δημοτική Επιχείρηση, το πρωί της Τετάρτης, 16 Νοεμβρίου, μετά από εντολή της υπηρεσίας ξεκίνησε την αποκατάσταση του αγωγού, με τις εργασίες να ολοκληρώνονται το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (13:00), όπου και αποκαταστάθηκε πλήρως, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η υδροδότηση της περιοχής.
Την ίδια ώρα η ΔΕΥΑ Ρεθύμνου ζητά συγνώμη για την ταλαιπωρία των πολιτών: «Καταλαβαίνουμε απόλυτα την δυσαρέσκεια των συμπολιτών μας και ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία».