Μυλοπόταμος: Προφυλακιστέος ο ένας - «Έξω» με όρους οι άλλοι τέσσερις για τα 25 κιλά χασίς

Ρέθυμνο
Μυλοπόταμος: Προφυλακιστέος ο ένας - «Έξω» με όρους οι άλλοι τέσσερις για τα 25 κιλά χασίς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι άνδρες φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση με τα περισσότερα από 25 κιλά χασίς - Μετά το πέρας των απολογιών, ο ένας εξ αυτών κρίθηκε προφυλακιστέος

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε πριν από λίγη ώρα ο ένας από τους πέντε άνδρες (συγγενείς μεταξύ τους) οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση με τα περισσότερα από 25 κιλά χασίς, η οποία αποκαλύφθηκε μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη, στην ευρύτερη περιοχή του ορεινού Μυλοποτάμου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, οι πέντε άνδρες εμφανίστηκαν νωρίτερα σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Ρεθύμνου, συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους υπεράσπισής τους και απολογήθηκαν. Μετά το πέρας των απολογιών, ο ένας εξ αυτών κρίθηκε προφυλακιστέος.

Οι υπόλοιποι τέσσερις άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους: Σύμφωνα με πληροφορίες, και στους τέσσερις, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Ωστόσο, στους δύο εξ αυτών επιβλήθηκε επιπρόσθετα η καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 15.000 ευρώ. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News