Ταυτοποιήθηκε ο σκελετός μέσα σε βαρέλι στο Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
Ταυτοποιήθηκε ο σκελετός μέσα σε βαρέλι στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ποιον ανήκει - Η αναγνώριση έγινε μέσω ταυτοποίησης DNA

Ταυτοποιήθηκε ο ανθρώπινος σκελετός που είχε εντοπιστεί στα τέλη Ιουλίου σε πλαστικό βαρέλι που ήταν κρυμμένο στους καλαμιώνες της κοίτης του Πλατανιανού ποταμού, στα ανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ανήκει σε 58χρονο Ρεθεμνιώτη για τον οποίο και είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 25 Μαρτίου του 2018.

Η αναγνώριση έγινε μέσω ταυτοποίησης DNA από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛΑΣ.

Αναφορικά με τα αίτια του θανάτου του 58χρονου δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί, με τα στοιχεία πάντως να συγκλίνουν στο γεγονός ότι επρόκειτο για αυτοχειρία, χωρίς  ωστόσο ακόμη να έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα.

Το χρονικό

Στις 27 Απριίου Το πλαστικό βαρέλι, μέσα στο οποίο βρέθηκε το πτώμα, ήταν ανάμεσα σε καλαμιώνα της περιοχής και το βαρέλι ήταν κλειστό με καπάκι.

Όταν όμως ο χειριστής του μηχανήματος που επιχειρούσε να εκριζώσει τα καλάμια πάνω από την κοίτη του ποταμού το χτύπησε χωρίς να το αντιληφθεί (καθώς δεν ήταν ορατό), τότε το καπάκι έφυγε από τη θέση του και το βαρέλι αναποδογύρισε.

Το περιστατικό αυτό τού κίνησε την περιέργεια, και όταν έφτασε κοντά για δει τι ήταν αυτό αντίκρισε το μακάβριο εύρημα. Όταν ο άνθρωπος αυτός - που είναι μέλος του συνεργείου του εργολάβου στον οποίο έχει αναθέσει η Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου τον καθαρισμό του Πλατανιανού ποταμού - πλησίασε κοντά, τότε “ένιωσε” και την έντονη δυσοσμία που αναδιδόταν από το βαρέλι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News