Ελεύθερος αφέθηκε ο φωτογράφος που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 19χρονης

Ρέθυμνο
Ελεύθερος αφέθηκε ο φωτογράφος που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 19χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου οδηγήθηκε το μεσημέρι ο φωτογράφος σε βάρος του οποίου έγινε καταγγελία από μια 19χρονη κοπέλα για ασελγείς πράξεις. 

Από την πρώτη στιγμή ο εισαγγελέας είχε ασκήσει σε βάρος του 59χρονου Ρεθυμνιώτη  ποινική δίωξη για ασελγείς πράξεις σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ο ίδιος όταν οδηγήθηκε στον ανακριτή ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. 

Το μεσημέρι μετά την απολογία του ο 59χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ αυτό που εκκρεμεί είναι η εξέλιξη της δικαστικής διαδικασίας. 

Υπενθυμίζεται πως το  περιστατικό ασέλγειας έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης, όπως πάντα καταγγέλλει μια 19χρονη κοπέλα στο Ρέθυμνο, όταν πήγε σε επιχείρηση – φωτογραφείο γιατί χρειάζονταν επαγγελματικές φωτογραφίες. 

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατήγγειλε στις αρχές, ο 59χρονος φωτογράφος, ελληνικής καταγωγής, ασέλγησε πάνω της κατά την διάρκεια της διαδικασίας λήψης των φωτογραφιών. 

Στην συνέχεια η κοπέλα αντέδρασε και έφυγε από την επιχείρηση. 

Πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν ότι μετά από περίπου μισή ώρα επέστρεψε στην επιχείρηση μαζί με τον σύντροφο της για να ζητήσει εξηγήσεις από τον φωτογράφο, τότε  άναψαν τα αίματα και ο σύντροφος της φέρεται να ξυλοκόπησε τον 59χρονο. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 59χρονος έσπευσε στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό και να ζητήσει προστασία, ενώ στην συνέχεια και η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό. 

Ο 59χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ  μέχρι στιγμής φέρεται να μην έχει ζητήσει την δίωξη εις βάρος του νεαρού. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News