βράχος, Φέρμα

Από θαύμα σώθηκε οδηγός στην Ιεράπετρα: Γιγαντιαίος βράχος καρφώθηκε μπροστά στο εν κινήσει αυτοκίνητό του

Λασίθι
Από θαύμα σώθηκε οδηγός στην Ιεράπετρα: Γιγαντιαίος βράχος καρφώθηκε μπροστά στο εν κινήσει αυτοκίνητό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστική εικόνα από την περιοχή των Φερμών – Κατολίσθηση λόγω της κακοκαιρίας παραλίγο να προκαλέσει τραγωδία

Σκηνές που κόβουν την ανάσα εκτυλίχθηκαν στα ανατολικά της Ιεράπετρας, όπου ένας οδηγός σώθηκε από θαύμα, όταν ένας γιγαντιαίος βράχος αποκολλήθηκε από την πλαγιά και κατέπεσε στο οδόστρωμα, ακριβώς μπροστά από το όχημά του.

εικόνα_Viber_2026-10-03_15-36-47-021.jpg

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην περιοχή Φέρμα, την ώρα που το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει. Όπως αποτυπώνεται και στη σοκαριστική εικόνα, ο τεράστιος βράχος έπεσε σε απόσταση αναπνοής από το πορτοκαλί όχημα, ακινητοποιώντας το, καθώς προσέκρουσε στο μπροστινό του μέρος.

►Διαβάστε επίσης: Στη δίνη της κακοκαιρίας τα ανατολικά της Ιεράπετρας - Βάρκες βούλιαξαν στον Κουτσουρά, παρασύρθηκε αυτοκίνητο στα Αχλιά (Δείτε εικόνες)

Η απόσταση από το να συμβεί σοβαρό ατύχημα ήταν κυριολεκτικά θέμα εκατοστών, με τον οδηγό να καταφέρνει να γλιτώνει μέσα στην ατυχία του.

Εξαιτίας των επικίνδυνων κατολισθήσεων και των φερτών υλικών, η οδική σύνδεση Ιεράπετρας - Σητείας έκλεισε εκ νέου για την ασφάλεια των πολιτών, με την Αστυνομία να προχωρά σε εκτροπή της κυκλοφορίας. 

Συγκεκριμένα τα οχήματα εκτρέπονται από τον Άγιο Ιωάννη προς τα Σχοινοκάψαλα και από εκεί προς τον Κουτσουρά, μέχρι να αποκατασταθεί η ασφαλής διέλευση από το σημείο.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News