andras_nosokomeio

Βίαιο επεισόδιο στο Λασίθι: 34χρονη παραλίγο να "βγάλει" το μάτι του εν διαστάσει συζύγου της

Λασίθι
Βίαιο επεισόδιο στο Λασίθι: 34χρονη παραλίγο να "βγάλει" το μάτι του εν διαστάσει συζύγου της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τσακωμός του ζευγαριού κατέληξε σε σοβαρό τραυματισμό

Όταν ο τσακωμός ενός ζευγαριού σε ξενοδοχείο του Λασιθίου ξέφυγε από τον έλεγχο, οι υπόλοιποι ένοικοι νόμισαν ότι επρόκειτο για ξυλοδαρμό γυναίκας και αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία.

Το περιστατικό, όμως, είχε άλλη τροπή που δεν την περίμεναν: Λίγο πριν το ζευγάρι από τη Μεγάλη Βρετανία χωρίσει, η γυναίκα ήταν αυτή που πέταξε με δύναμη ένα κινητό τηλέφωνο στο μάτι του συζύγου της, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα.

Το επεισόδιο ανάμεσα στους εν διαστάσει πλέον συζύγους έγινε χθες (Πέμπτη 16/10) τα ξημερώματα, με τους αστυνομικούς του Α.Τ. Ιεράπετρας να επεμβαίνουν άμεσα και να επιλαμβάνονται του περιστατικού. 

Ο 35χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Γ.Ν. Ιεράπετρας, αλλά λόγω του σοβαρού τραύματος και του κινδύνου απώλειας όρασης, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ για εξειδικευμένη περίθαλψη.

Η 34χρονη δράστιδα συνελήφθη και παραμένει υπό κράτηση, ενώ ο άνδρας πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο ξενοδοχείο, φροντίζοντας τα ανήλικα παιδιά του ζευγαριού.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News