thumbnail_tzortzis

Γιώργος Τζώρτζης για τη Ναυτική εβδομάδα Αγίου Νικολάου 2024: «Σας περιμένουμε σε ένα από τα πρώτα φυσικά κολυμβητήρια της χώρας» (vid)

Λασίθι
Γιώργος Τζώρτζης για τη Ναυτική εβδομάδα Αγίου Νικολάου 2024: «Σας περιμένουμε σε ένα από τα πρώτα φυσικά κολυμβητήρια της χώρας» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φέτος αναβιώνουμε την ναυτική εβδομάδα στο φυσικό χώρο αυτό της Λίμνης, που τελευταία φορά είχαν γίνει αγώνες στην  ναυτική εβδομάδα το 1976», είπε ο κ. Τζώρτζης

«Βρισκόμαστε  εδώ στη Λίμνη του Αγίου Νικολάου, ένα από τα πρώτα φυσικά κολυμβητήρια της Ελλάδας, όπου αναπτύχθηκε ο ναυταθλητισμός  στην πόλη του Αγίου Νικολάου στις αρχές δεκαετία του 1960 με πρωτεργάτη τον Γιώργο Μπία, είπε στο βίντεο της διοργάνωσης ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του με τον ναυταθλητισμό στην περιοχή, ο Γιώργος Τζώρτζης, ένας από τους δεκάδες εθελοντές της Ναυτικής εβδομάδας 29 Αυγούστου με 1 Σεπτεμβρίου», όπως δήλωσε ο παλαιός αθλητής και προπονητής κολύμβησης και υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Αγίου Νικολάου, Γιώργος Τζώρτζης.

«Φέτος αναβιώνουμε την ναυτική εβδομάδα στο φυσικό χώρο αυτό της Λίμνης, που τελευταία φορά είχαν γίνει αγώνες στην  ναυτική εβδομάδα το 1976», είπε ο κ. Τζώρτζης..

Παράλληλα συμπλήρωσε: «Τελευταία φορά που γίνανε εδώ πέρα αγώνες επίδειξης ήταν το 2015, με αγώνες αναβιωσης  κολύμβησης και πόλο, που συμμετείχαν τόσο βετεράνοι αθλητές που είχαν κολυμπήσει στη Λίμνη, όσο και νεότεροι αθλητές, καθώς και πολίστες, όταν έγινε το πρώτο cliff diving του Αγίου Νικολάου».

Την ίδια ώρα τόνισε πως «Το φυσικό αυτό κολυμβητήριο, η λίμνη μας, έχει παίξει καθαριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των αθλημάτων υγρού στίβου και πραγματικά περιμένουμε πως και πως οι παλαιότεροι αλλά και όλοι οι νεότεροι που  θα έρθουν να ζήσουμε στιγμές μοναδικές».

Τέλος προσκάλεσε όλους αναφέροντας «σας περιμένουμε λοιπόν και την Κυριακή μία του μηνός 1 Σεπτεμβρίου στις 18.00 ώρα για να κολυμπήσουμε, παρακολουθήσουμε, χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των συμμετεχόντων στους  αγώνες κολύμβησης, υδατοσφαίρισης και καλλιτεχνικής κολύμβησης».

Δείτε το βίντεο: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News