Άκης Σκέρτσος

Στο Λασίθι ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος - Συνάντηση με τοπικούς και παραγωγικούς φορείς

Λασίθι
Στο Λασίθι ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος - Συνάντηση με τοπικούς και παραγωγικούς φορείς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον υπουργό συνοδεύει ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης

Στο νομό Λασιθίου βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος στα πλαίσια της περιοδείας του στην Κρήτη. Τον υπουργό συνοδεύει ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης.

«Το στοίχημα της κάλπης στις 9 Ιουνίου είναι η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωπαϊκή της διαδρομή, με εμπιστοσύνη σε μια κυβέρνηση που έχει δείξει ότι μπορεί να διαχειρίζεται κρίσεις, να κάνει μεταρρυθμίσεις, να αλλάζει την Ελλάδα και να διαχέει την ανάπτυξη σε κάθε περιφέρεια της χώρας» δήλωσε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Λασίθι ο υπουργός Επικρατείας.  

Ο υπουργός έχει συναντήσεις στον νομό με τους φορείς του Επιμελητηρίου Λασιθίου, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Λασιθίου, τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας και άλλους παραγωγικούς φορείς της περιοχής, με τους οποίους συζήτησε θέματα τον τομέων υγείας, εργασίας, των οδικών συνδέσεων κ.ά. «Όλα καταγράφονται, επιστρέφουμε την πληροφορία στην κυβέρνηση και προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις» υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας.

Άκης Σκέρτσος

 

«Η ανάπτυξη που ήδη συμβαίνει στην Ελλάδα πρέπει να γίνει αισθητή σε κάθε γωνιά της χώρας. Να μην αισθάνεται κανένας πολίτης, σε όσο απομακρυσμένη περιοχή και αν ζει ότι είναι εκτός αυτής της ανοδικής πορείας και τροχιάς, στην οποία έχει μπει η ελληνική οικονομία. Αυτό είναι και το πρώτο μέλημα του πρωθυπουργού, αν γίνουμε μια χώρα πιο ευρωπαϊκή, πιο σύγχρονη, όπου ο κάθε πολίτης θα πιστεύει ότι αξίζει τον κόπο να μείνει στον τόπο του», πρόσθεσε σύμφωνα με το ertnews.gr ο κ. Σκέρτσος.

Ερωτηθείς για το θέμα της ακρίβειας και της αντιμετώπισής της ανέφερε ότι είναι «ένας δύσκολος αγώνας, τον οποίο τον δίνουμε, όμως, μέρα μέρα, με αυξήσεις των εισοδημάτων, με αυστηρούς ελέγχους σε όλες τις επιχειρήσεις, με επιβολή πρωτόγνωρων προστίμων που δεν έχουν μπει ποτέ στο παρελθόν σε μεγάλες επιχειρήσεις – κολοσσούς, αλλά και με πρωτοβουλίες ευρωπαϊκού επιπέδου…». 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News