Υπογραφή έργου Σητεία

Σητεία: Βελτίωση της οδού πρόσβασης στην Ναυτική Βάση Κυριαμαδίου - «Έπεσαν» οι υπογραφές για το έργο

Λασίθι
Σητεία: Βελτίωση της οδού πρόσβασης στην Ναυτική Βάση Κυριαμαδίου - «Έπεσαν» οι υπογραφές για το έργο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το έργο έχει ως στόχο τη βελτίωση της πρόσβασης στο γεωστρατηγικού χαρακτήρα, ανατολικότερο άκρο της Κρήτης το οποίο φιλοξενεί την Προκεχωρημένη Ναυτική Βάση Κυριαμαδίου

Yπεγράφη σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Σητείας κ. Γιώργου Ζερβάκη και του κ. Παναγιώτη Ακουμιανάκη, εκπροσώπου της εταιρείας ΑΚΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΕ, η σύμβαση του έργου «Βελτίωση συνθηκών ασφαλείας της οδού πρόσβασης προς τη  Ναυτική Βάση Κυριαμαδίου», προϋπολογισμού 100.000 ευρώ, έργο ενταγμένο στο ΠΕΠ Κρήτης.

Το έργο έχει ως στόχο τη βελτίωση της πρόσβασης  στο, γεωστρατηγικού χαρακτήρα, ανατολικότερο άκρο της Κρήτης, το οποίο φιλοξενεί την Προκεχωρημένη Ναυτική Βάση Κυριαμαδίου, ένα σημείο το οποίο παρουσιάζει αυξημένη επισκεψιμότητα ιδιαίτερα την περίοδο της εορτής του Αγίου Ισιδώρου.

Ο δήμαρχος Σητείας υπογράμμισε κατά τη διαδικασία της υπογραφής, στην οποία παρεβρέθηκε και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαικάστρου κ. Νίκος Χατζηδάκης, ότι «είναι υποχρέωση μας να παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πρόσβαση στο σημείο ώστε να εξυπηρετούνται οι σκοποί της συγκεκριμένης περιοχής. Το σημείο παρουσιάζει ιδιαίτερα αυξημένη επισκεψιμότητα για γεωστρατηγικούς, θρησκευτικούς και τουριστικούς λόγους, γι’ αυτό και θα πρέπει να εξασφαλιστούν όλοι οι  ενδεδειγμένοι όροι ασφάλειας και εξυπηρέτησης».

Η προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου καθορίζεται σε 180 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News