Meimarakis

Βαγγέλης Μεϊμαράκης από Ιεράπετρα: «Η Νέα Δημοκρατία συσπειρώνεται κάθε μέρα που περνάει»

Λασίθι
Βαγγέλης Μεϊμαράκης από Ιεράπετρα: «Η Νέα Δημοκρατία συσπειρώνεται κάθε μέρα που περνάει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την Ιεράπετρα ξεκίνησε την προεκλογική του περιοδεία στο νομό Λασιθίου ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, πρ. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Ν.Δ., Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Ιεράπετρας μίλησε σε μέλη και στελέχη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε στο γραφείο του τον Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Μανόλη Φραγκούλη και αμέσως μετά επισκέφτηκε στη Μητρόπολη τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλο. Ο επόμενος σταθμός του ήταν η Κριτσά Μεραμπέλλου, όπου μίλησε με πολίτες και οπαδούς της Ν.Δ. ενώ το απόγευμα έκανε πολιτική ομιλία σε μέλη και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος στο Επιμελητήριο Λασιθίου.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νομό Λασιθίου ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, πρ. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, έτυχε θερμής υποδοχής από παλιά και νέα στελέχη της Ν.Δ. όταν έφτασε στην είσοδο του δημοτικού μεγάρου στην Ιεράπετρα.

Συνοδευόταν από τον Α΄ αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή Λασιθίου κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, τον υποψήφιο ευρωβουλευτή κ. Ανδρέα Ζαμπούκα και στελέχη του κόμματος από όλο το Νομό Λασιθίου. Ο κ. Μεϊμαράκης, παρουσία του δημάρχου κ. Μανόλη Φραγκούλη, της περιφερειακής συμβούλου κ . Ε. Βλάσση, των αντιδημάρχων κ.κ. Α. Σκουλούδη, Γ. Κουγιουμουτζάκη, Εμμ. Τζώρτζη, Ν. Παπαδάκη, Φ. Περακάκη, Γ. Γιακουμάκη, των δημοτικών συμβούλων Μ. Μπαχλιτζανάκη, Α. Αϊβαλιώτη, Γ. Βογιατζή, της Γ.Γ. του Δήμου Μαρίας Φραντζεσκάκη, των δημοτικών συμβούλων, της μείζονος μειοψηφίας Εμμ. Ζερβάκη, της ελάσσονος μειοψηφίας και πρώην αντιδημάρχων Χ. Χατζημαρκάκη και Εμμ. Βρυγιωνάκη, της πρώην αντιδημάρχου Μ. Ρουμελιωτάκη, του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Β. Μπινιχάκη καθώς και στελεχών της Ν.Δ. και αρκετού κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ανέλυσε θέσεις και απόψεις για το μέλλον της Ευρώπης, την οικονομία, την αγροτική παραγωγή, τα εθνικά θέματα και έστειλε μήνυμα συμμετοχής των πολιτών στις ευρωεκλογές.

Εν συνεχεία ο κ. Φραγκούλης δέχθηκε τον κ. Μεϊμαράκη στο γραφείο του έχοντας μια σύντομη συζήτηση για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος και του ευχήθηκε καλή δύναμη στον προεκλογικό αγώνα.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε ότι, «από τις μέχρι στιγμής περιοδείες μου σε όλη την Ελλάδα, διαπιστώνω ότι υπάρχει μια διάθεση συσπείρωσης και πύκνωσης των τάξεων της Ν.Δ. Όλο και περισσότεροι αργά-αργά βεβαίως, πυκνώνουν τις τάξεις μας και θέλουν να προσέλθουν για να μας ψηφίσουν στις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Μπορούν να ψηφίσουν όλους τους υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα και έχουν δικαίωμα στο ψηφοδέλτιο να βάλουν τέσσερις σταυρούς. Είμαι σίγουρος ότι τελικά η Νέα Δημοκρατία, θα καταφέρει να έχει μια μεγάλη συσπείρωση και να έχει μια μεγάλη νίκη για να μπορέσει να αναπτύξει τις Ευρωπαϊκές πολιτικές που έχει, αλλά και για να λειτουργήσει στην εσωτερική επικαιρότητα ως ένας επιταχυντής των μεταρρυθμίσεων για την εντολή που μας έδωσε ο Ελληνικός λαός τον Ιούνιο του 2023 και δεν πρέπει αυτή η εντολή να παραμορφωθεί η να θολώσει.

Προσπαθούμε αυτές τις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές να πείσουμε τους πολίτες ότι η Ευρώπη δεν είναι κάτι το απόμακρο και να έρθουν να ψηφίσουν. Δυστυχώς τα κόμματα της αντιπολίτευσης περιοδεύουν και ο πολιτικός τους λόγος είναι μόνο μια αναφορά στην εσωτερική πολιτική επικαιρότητα. Κρύβουν την αδυναμία τους λοιπόν και την ανυπαρξία Ευρωπαϊκής πολιτικής και για το λόγο αυτό καλούν τον κόσμο να τιμωρήσει την κυβέρνηση η να στείλει ψήφο

διαμαρτυρίας στην κυβέρνηση μας. Ορθώς λοιπόν ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης σήκωσε το γάντι και μιλάει για την εσωτερική επικαιρότητα, λέγοντας ότι η αντιπολίτευση θέλει να δημιουργήσει πολιτική αστάθεια. Και γι αυτό καλούμε τους Έλληνες πολίτες, με σταθερότητα να συνεχίσουμε τη διακυβέρνηση της χώρας μας και να επιλύσουμε τα μεγάλα εσωτερικά ζητήματα.

Ο Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης μιλώντας για το διακύβευμα των επικείμενων ευρωοεκλογών της 9ης Ιουνίου, είπε ότι, « το διακύβευμα είναι αρχικά εκείνο της σταθερότητας της διακυβέρνησης της χώρας μας και φυσικά ότι οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου μας αφορούν όλους. Μπορεί να φαντάζει ότι η Ιεράπετρα με τις Βρυξέλλες είναι πολύ μακριά αλλά στην ουσία είναι μόλις δυο βήματα, γιατί όλες οι αποφάσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητα μας και πολλών εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών ουσιαστικά λαμβάνονται στις Βρυξέλλες. Η Κοινή Αγροτική Πολιτική είναι από τα πρώτα θέματα που θα απασχολήσουν  την ολομέλεια του νέου Ευρωκοινοβουλίου, το Ταμείο Ανάκαμψης που εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να λάβει πιο μόνιμα χαρακτηριστικά, το μεταναστευτικό, η τεχνητή νοημοσύνη και πολλά άλλα, είναι κάποια από τα μεγάλα ζητήματα που θα απασχολήσουν το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο που θα προκύψει από τις επικείμενες εκλογές της 9ης Ιουνίου. Σε αυτή την ευρωβουλή θα πρέπει να στείλουμε ανθρώπους με σύνεση με εμπειρία και γνώση, δηλαδή ανθρώπους όπως τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος αποκάλυψε στο κοινό που παρακολουθούσε την ομιλία του, ότι ο ίδιος οφείλει στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη την ενασχόληση του με την πολιτική και τη Νέα Δημοκρατία, γιατί είναι ο άνθρωπος που τον ενθάρρυνε να εισέλθει στον πολιτικό στίβο.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Meimarakis
Meimarakis
Meimarakis
Meimarakis
Meimarakis
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News