Αεροδρόμιο Σητείας

Ξεπέρασε τον πανελλήνιο μέσo όρο η αύξηση της επιβατικής κίνησης στο αεροδρόμιο Σητείας

Λασίθι
Ξεπέρασε τον πανελλήνιο μέσo όρο η αύξηση της επιβατικής κίνησης στο αεροδρόμιο Σητείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποτελεί την καλύτερη επίδοση των τελευταίων 9 ετών για το πρώτο δίμηνο, με περισσότερους από 4.720 επιβάτες να επιλέγουν το αεροδρόμιο Σητείας για τα ταξίδια τους

Εντυπωσιακή αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 87% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2023 παρουσιάζει το αεροδρόμιο Σητείας στο Λασίθι. Ο Δήμος Σητείας συνεχίζει την περαιτέρω ανάπτυξη και προβολή του αεροδρομίου, για το οποίο αναφέρει σε ανακοίνωσή του τα εξής:

«Το αεροδρόμιο Σητείας εδραιώνει τη θέση του στον πτητικό χάρτη των ελληνικών αεροδρομίων, με τα επίσημα στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας να επιβεβαιώνουν τη σταθερά ανοδική του πορεία.

Κατά το πρώτο δίμηνο του 2024, το αεροδρόμιο Σητείας κατέγραψε μια εντυπωσιακή αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 87% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2023. Αυτό αποτελεί την καλύτερη επίδοση των τελευταίων 9 ετών για το πρώτο δίμηνο, με περισσότερους από 4.720 επιβάτες να το επιλέγουν για τα ταξίδια τους.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η ποσοστιαία αύξηση της επιβατικής κίνησης στο αεροδρόμιο Σητείας κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, υπερέβη κατά πολύ τον μέσο όρο της αύξησης της επιβατικής κίνησης στο σύνολο των αεροδρομίων της χώρας μας, η οποία ήταν 12,2%.

Ο Δήμος Σητείας και οι αρμόδιοι φορείς συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για την περαιτέρω ανάπτυξη και προβολή του αεροδρομίου Σητείας. Ο στόχος είναι η συνέχιση της θετικής πορείας και η διαρκής αύξηση της επιβατικής κίνησης, προς όφελος της τοπικής οικονομίας και των κατοίκων της περιοχής».

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News