Αεροδρόμιο Σητείας Β. Κορνάρος

Αεροδρόμιο Σητείας: Ξεπέρασε τον πανελλήνιο μέσο όρο της επιβατικής κίνησης

Λασίθι
Αεροδρόμιο Σητείας: Ξεπέρασε τον πανελλήνιο μέσο όρο της επιβατικής κίνησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεπέρασε τον Πανελλήνιο μέσο όρο η αύξηση του Αεροδρομίου Σητείας

Το Αεροδρόμιο Σητείας εδραιώνει τη θέση του στον πτητικό χάρτη των ελληνικών αεροδρομίων, με τα επίσημα στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας να επιβεβαιώνουν την σταθερά ανοδική του πορεία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία κατά το πρώτο δίμηνο του 2024, το Αεροδρόμιο Σητείας κατέγραψε μια εντυπωσιακή αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 87% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2023. Αυτό αποτελεί την καλύτερη επίδοση των τελευταίων 9 ετών για το πρώτο δίμηνο, με περισσότερους από 4.720 επιβάτες να το επιλέγουν για τα ταξίδια τους.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η ποσοστιαία αύξηση της επιβατικής κίνησης στο Αεροδρόμιο Σητείας κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, υπερέβη κατά πολύ τον μέσο όρο της αύξησης της επιβατικής κίνησης στο σύνολο των αεροδρομίων της χώρας μας, η οποία ήταν 12,2%.

«Ο Δήμος Σητείας και οι αρμόδιοι φορείς συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για την περαιτέρω ανάπτυξη και προβολή του Αεροδρομίου Σητείας. Ο στόχος είναι η συνέχιση της θετικής πορείας και η διαρκής αύξηση της επιβατικής κίνησης, προς όφελος της τοπικής οικονομίας και των κατοίκων της περιοχής», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News