Αστυνομικοί Λασιθίου

Αστυνομικοί Λασιθίου: «Η υγεία και η ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας»

Λασίθι
Αστυνομικοί Λασιθίου: «Η υγεία και η ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η παρουσία του κόσμου», στο παλλασιθιώτικο συλλαλητήριο που έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη (28/3) στο Σεληνάρι «απέδειξε ξεκάθαρα ότι το Λασίθι ενωμένο μπορεί να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα», όπως αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου σε ανακοίνωσή της

Την πρόθεσή τους να συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια διεκδίκησης των αιτημάτων για δωρεάν δημόσια υγεία και την πλήρη στελέχωση των νοσοκομείων του νησιού, δηλώνουν με ανακοίνωσή τους οι αστυνομικοί Λασιθίου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου συμμετείχε στο παλλασιθιώτικο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 στο Σεληνάρι Αγίου Νικολάου.

Η παρουσία του κόσμου απέδειξε ξεκάθαρα ότι το Λασίθι ενωμένο μπορεί να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα.

Εμείς, ως αστυνομικοί θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη προσπάθεια διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων για δωρεάν δημόσια Υγεία και τη πλήρη στελέχωση των Νοσοκομείων μας.

Οφείλουμε να συγχαρούμε τις επιτροπές αγώνα για τη διοργάνωση, όλους όσους παρευρέθηκαν και ιδιαίτερα όλους τους συναδέλφους αστυνομικούς, οι οποίοι συμμετείχαν στα αστυνομικά μέτρα για την ομαλή πραγματοποίηση της συγκέντρωσης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News