Βουλή μαθητές

Μαθητές από το Οροπέδιο Λασιθίου επισκέφθηκαν τη Βουλή (pics)

Λασίθι
Μαθητές από το Οροπέδιο Λασιθίου επισκέφθηκαν τη Βουλή (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρόσκληση για να επισκεφθούν το Κοινοβούλιο απηύθυνε ο Α' Αντιπρόεδρος της Βουλής, ο Λασιθιώτης βουλευτής Γιάννης Πλακιωτάκης

Επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων πραγματοποίησαν, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής στην Αθήνα, οι μαθητές της έκτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γεωργίου Οροπεδίου Λασιθίου.

Μαθητές στη Βουλή

Τα παιδιά συνόδευσε η αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής Ελευθερία Κρασανάκη καθώς και οι εκπαιδευτικοί τους.

Την πρόσκληση για να επισκεφθούν το Κοινοβούλιο απηύθυνε ο Α' Αντιπρόεδρος της Βουλής, ο Λασιθιώτης βουλευτής Γιάννης Πλακιωτάκης, κατόπιν μεσολάβησης του δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου Γιώργου Αθανασάκη.

Μαθητές στη Βουλή

Ο κ. Πλακιωτάκης ήταν κι εκείνος που υποδέχθηκε με χαρά τους μαθητές και τους συνοδούς τους και τους ξενάγησε στους χώρους της Βουλής. Εξήγησε στους μαθητές πώς λειτουργεί το Κοινοβούλιο και ποιος είναι ο δικός του ο ρόλος και η θέση.

Τα παιδιά είδαν από κοντά και την έκθεση ιστορικών αντικειμένων της Βουλής και αποκόμισαν μια ωραία εμπειρία από την επίσκεψη τους στο «Ναό της Δημοκρατίας».

Μαθητές στη Βουλή
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News