νοσοκομειο ιεράπετρας

Ιεράπετρα: Καταγγέλλουν τον διοικητή των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων για «τραμπουκισμό» και χειροδικία απέναντι σε εργαζόμενη

Λασίθι
Ιεράπετρα: Καταγγέλλουν τον διοικητή των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων για «τραμπουκισμό» και χειροδικία απέναντι σε εργαζόμενη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με την καταγγελία, «ο κ. Ανδρεαδάκης άσκησε λεκτική και σωματική βία κατά γυναίκας μέλους της επιτροπής αγώνα Ιεράπετρας, εξύβρισε τα θεία και χειροδίκησε σπρώχνοντας και τραβώντας την από τα μαλλιά»

Σε μια καταγγελία για απρεπή συμπεριφορά εναντίον εργαζομένης εκ μέρους του διοικητή των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου προχωράει ο πρόεδρος Δημήτρης Βλασσάκης και τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος στην Ιεράπετρα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν υπάρχει και βίντεο για το συμβάν, ως αδιάψευστος μάρτυρας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, «το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων καταγγέλλει τον διοικητή των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων για την άνανδρη επίθεση και χειροδικία εναντίον γυναίκας μέλους της επιτροπής αγώνα για το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Το ιστορικό…

Στις 19.2.24 μέλη της επιτροπής αγώνα Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου, μέλη του Συλλόγου φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας και μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας έκαναν παρέμβαση στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου ζητώντας να παρθεί πίσω το “εντέλλεσθε” του κοινού διοικητή Μανώλη Ανδρεαδάκη για τον αναισθησιολόγο Π. Αντωνάκη. 

Ο κ. Ανδρεαδάκης ήταν ανένδοτος στην απόφασή του στο “εντέλλεσθε”. Τα μέλη των συλλόγων ανέφεραν στον κ. Ανδρεαδάκη ότι δεν θα φύγει από την αίθουσα εάν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημα που ο ίδιος έχει δημιουργήσει από τον τρόπο διοίκησής του...

Τότε ο κ. Ανδρεαδάκης άσκησε λεκτική και σωματική βία κατά γυναίκας μέλους της επιτροπής αγώνα Ιεράπετρας, εξύβρισε τα θεία και χειροδίκησε σπρώχνοντας και τραβώντας την από τα μαλλιά (το βίντεο το επιβεβαιώνει). 

Από την πλευρά του ο κ. Ανδρεαδάκης μιλώντας σε δημόσια αρνήθηκε ψευδώς ότι χειροδίκησε και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. 

Μια εικόνα όμως ίσον χίλιες λέξεις. 

Τέτοιες διοικήσεις, εκτός από το γεγονός πως μας πηγαίνουν πολλά χρόνια πίσω σε άλλες εποχές, αμαυρώνουν την εικόνα στα νοσοκομεία μας, αποτρέπουν νέα πρόσωπα να στελεχώσουν τα νοσοκομεία του Λασιθίου.

Έπρεπε να είχε ξηλωθεί χθες. Πριν διαλύσει εντελώς τα νοσοκομεία του Λασιθίου. Καλούμε τον υπουργό Υγείας να λάβει άμεσα μέτρα εναντίον του τραμπούκου διοικητή».

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News