Ματ Ιεράπετρα

Με συνοδεία των ΜΑΤ ο εργολάβος στην Ιεράπετρα για τις κατεδαφίσεις (pics)

Λασίθι
Με συνοδεία των ΜΑΤ ο εργολάβος στην Ιεράπετρα για τις κατεδαφίσεις (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεσηκωμός στην Ιεράπετρα – Ζητούν παράταση για τις κατεδαφίσεις

Με τη συνοδεία των ΜΑΤ έφτασε ο εργολάβος στην Ιεράπετρα, ενώ την ίδια ώρα ο πρόεδρος του Συλλόγου Καφέ - Εστίασης Ιεράπετρας έκανε έκκληση στον κόσμο με την παρουσία του να εμποδίσει την κατεδάφιση των κατασκευών.

Ματ Ιεράπετρα
Ματ Ιεράπετρα

Όπως τόνισε, σύμφωνα με το hxonews.gr, θα μαζευτούν όλοι οι επιχειρηματίες και θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να αποτρέψουν οποιαδήποτε κατεδάφιση. «Η μόνη λύση για να πάρουμε παράταση είναι να υπάρξει άμεση πολιτική παρέμβαση, κάτι που δεν υπάρχει μέχρι στιγμής», είπε.  

Ιεράπετρα - κατεδαφίσεις

 Ακούστε τι δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος του Συλλόγου Καφέ - Εστίασης κ. Μιχελαράκης:

 

Ανάλογο κάλεσμα απηύθυνε και ο δήμαρχος της Ιεράπετρας, Εμμ. Φραγκούλης στους Γεραπετρίτες να δώσουν το “παρών” στην σημερινή διαμαρτυρία, ειρηνικά, με σκοπό να παρθεί παράταση στις κατεδαφίσεις του παραλιακού μετώπου της πόλης μέχρι τον Οκτώβριο 2024. Ο ίδιος δήλωσε πως θα βοηθήσει και θα στηρίξει τους επιχειρηματίες της πόλης με όποιον τρόπο μπορεί.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το κάλεσμα του επικεφαλής της παράταξης "Δήμος Ιεράπετρας - Προοπτική για το μέλλον", Γ. Γουλιδάκη, στους Γεραπετρίτες να δώσουν δυναμικό “παρών” στη σημερινή διαμαρτυρία στο Φρούριο Καλέ με σκοπό την επ' αόριστον παράταση των κατεδαφίσεων αυθαίρετων κατασκευών στην παραλία της Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με την κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη, μέλος της παράταξης "Ιεράπετρα Νέα Πορεία" και πρώην αντιδήμαρχος, θεωρείται δεδομένο ότι ο εργολάβος δεν θα προχωρήσει σε κατεδαφίσεις σήμερα εξαιτίας της παρουσίας του κόσμου στο φρούριο Καλέ. Άλλωστε οι περισσότεροι καταστηματάρχες έχουν ήδη ξηλώσει κάποιες από τις κατασκευές για να μην επέμβει ο εργολάβος και τις καταστρέψει. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News