νοσοκομείο Αγιος Νικολαος

Άγιος Νικόλαος: Ηλεκτρονικά οι κρατήσεις των ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου

Λασίθι
Άγιος Νικόλαος: Ηλεκτρονικά οι κρατήσεις των ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας κρατήσεων ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία (“E-Rantevou”), μέσω της ιστοσελίδας μας “www.agnhosp.gr”, με απόλυτη ασφάλεια, ευκολία και ταχύτητα

Από το Τμήμα Πληροφορικής και Οργάνωσης του ΓΝ Λασιθίου ανακοινώνεται ότι από Πέμπτη 30/11/2023 θα είναι διαθέσιμη μια νέα ηλεκτρονική υπηρεσία από το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας κρατήσεων ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία (“E-Rantevou”), μέσω της ιστοσελίδας μας “www.agnhosp.gr”, με απόλυτη ασφάλεια, ευκολία και ταχύτητα.

Η ταυτοποίηση, όπως και με τα «E-Apotelesmata”, θα γίνεται με τα στοιχεία εισαγωγής στις υπηρεσίες του TAXISnet (όνομα χρήστη & κωδικό), ενώ χρειάζεται να υπάρχει διαθέσιμος και ο ΑΜΚΑ του ασθενούς.

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας γίνεται σύμφωνα τις οδηγίες που δίνονται σε κάθε βήμα. Με την ολοκλήρωση της κράτησης, θα υπάρχει επιβεβαίωση με μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχει δηλωθεί.

Η νέα υπηρεσία θα μειώσει σημαντικά την ταλαιπωρία των πολιτών, που μέχρι σήμερα έπρεπε να καλούν τηλεφωνικά (συχνά περιμένοντας για ώρα στο τηλέφωνο τους), αλλά και των πολιτών που μετέβαιναν στο νοσοκομείο για να κλείσουν ραντεβού με την φυσική τους παρουσία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News