Σητεία: Κινητοποίηση στην 7η ΥΠΕ για να σωθεί το Νοσοκομείο – Αλληλέγγυοι και οι εργαζόμενοι του Βενιζελείου

Λασίθι
Σητεία: Κινητοποίηση στην 7η ΥΠΕ για να σωθεί το Νοσοκομείο – Αλληλέγγυοι και οι εργαζόμενοι του Βενιζελείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην κινητοποίηση που οργανώνουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Σητείας την Τετάρτη 15/11 στην 7η ΥΠΕ», αναφέρει η Ένωση Εργαζομένων Βενιζελείου σε ανακοίνωσή της

Ψήφισμα αλληλεγγύης προς  τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Σητείας, που προχωρούν σε κινητοποίηση την προσεχή Τετάρτη 15/11 στην 7η ΥΠΕ για τη διάσωση του νοσοκομείου, εξέδωσε η Ένωση Εργαζομένων Βενιζελείου, με κοινό στόχο την παροχή αξιοπρεπών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

 Όπως αναφέρει, «η Ένωση Εργαζομένων Βενιζελείου εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή της στο δίκαιο αγώνα των συναδέλφων του Νοσοκομείου Σητείας προκειμένου να διασωθεί το νοσοκομείο.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην κινητοποίηση που οργανώνουν την Τετάρτη 15/11 στην 7η ΥΠΕ, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αγανάκτησή μας για την οικτρή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Δημόσια Υγεία στην Κρήτη λόγω της υποστελέχωσης  και της υποχρηματοδότησης.

Εμείς ως Σωματείο Εργαζομένων, προκειμένου να παρέχουμε αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες, ζητάμε:

•              Την πλήρη στελέχωση όλων των Νοσοκομείων με μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων.

•              Την επαρκή χρηματοδότηση τους από τον κρατικό προϋπολογισμό.

•              Αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας προκειμένου να είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες», καταλήγουν οι εργαζόμενοι του Βενιζελείου στην ανακοίνωση συμπαράστασης την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Εμμ.  Μενεγάκης και ο γ. γραμματέας Αν. Θελερίτης.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News