fragkoulis goulidakis

Νέα σελίδα για τον Δήμο Ιεράπετρας που άλλαξε χέρια – Μεγάλος νικητής του β’ γύρου ο Μανόλης Φραγκούλης

Λασίθι
Νέα σελίδα για τον Δήμο Ιεράπετρας που άλλαξε χέρια – Μεγάλος νικητής του β’ γύρου ο Μανόλης Φραγκούλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επικράτηση του Μανόλη Φραγκούλη στον β’ γύρο με 59,15% ήρθε ως επισφράγισμα της ήρεμης πολιτικής στάσης που κράτησε σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, παρότι ήταν ο τελευταίος στη σειρά που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και είχε πολύ λίγο χρόνο για να συγκροτήσει το ψηφοδέλτιό του

Ο 59χρονος δάσκαλος Μανόλης Φραγκούλης με την παράταξή του “Μαζί για τον τόπο μας” είναι ο μεγάλος νικητής του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών, ο οποίος θα κληθεί από την 1η Ιανουαρίου του 2024 να διοικήσει ενωτικά τον Δήμο Ιεράπετρας για τα επόμενα 5 χρόνια. Η επικράτηση του Μανόλη Φραγκούλη στον β’ γύρο με 59,15% ήρθε ως επισφράγισμα της ήρεμης πολιτικής στάσης που κράτησε σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, παρότι ήταν ο τελευταίος στη σειρά που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και είχε πολύ λίγο χρόνο για να συγκροτήσει το ψηφοδέλτιό του.

Ήρεμος και προσγειωμένος

Ο νέος δήμαρχος Ιεράπετρας Μανόλης Φραγκούλης, πράος, ήρεμος και προσγειωμένος στις πρώτες του δηλώσεις, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο της Ιεράπετρας και συνεχάρη τους επικεφαλής των τριών άλλων παρατάξεων.

«Ευχαριστούμε όλους τους συνδημότες μας. Με το έργο μας πιστεύω ότι θα αποδείξουμε ότι ο λαός της Ιεράπετρας αποφάσισε σωστά. Συγχαρητήρια στον Θεοδόση Καλαντζάκη, στον Γιάννη Γουλιδάκη και τη Μαρία Κοτσιφάκη για τον αγώνα που έδωσαν. Ο λαός της Ιεράπετρας είναι ο τελικός κριτής μας και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Επέλεξε με την ψήφο του τους υπηρέτες του για τα επόμενα 5 χρόνια. Θα μείνουμε ταπεινοί, με χαμηλά τη μύτη και το κεφάλι, ώστε να ακούμε τον κόσμο όπως κάναμε μέχρι τώρα. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά με αμοιβαία συνεργασία και πολλή δουλειά».

Άξιος διεκδικητής του δημαρχιακού θώκου αποδείχτηκε και ο Γιάννης Γουλιδάκης με 40,85%, ο οποίος έδειξε με την ψυχραιμία και τη σοβαρότητά του σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα ότι έχει μεγάλες δυνατότητες να ανταποκριθεί με επάρκεια στον ρόλο του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, στην οποία τον κατέταξε με την ψήφο του ο λαός της Ιεράπετρας.

Τα συγχαρητήρια του απερχόμενου δημάρχου

Ο νυν και απερχόμενος δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης, αποφασισμένος να βοηθήσει και στη συνέχεια στην επίλυση των προβλημάτων που έχει ο Δήμος Ιεράπετρας με την εμπειρία και τη γνώση του, μετά τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος των εκλογών της Κυριακής, πήγε στο εκλογικό κέντρο του παλιού του συνεργάτη Μανόλη Φραγκούλη και τον συνεχάρη.

«Εύχομαι στους νικητές και προσωπικά στον Μανόλη Φραγκούλη καλή επιτυχία και ελπίζω να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πολιτών με τον καλύτερο τρόπο για το καλό του Δήμου της Ιεράπετρας. Οι ευκαιρίες και οι προοπτικές που ανοίξαμε για τον Δήμο της Ιεράπετρας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαθούν», τόνισε με έμφαση ο Θεοδόσης Καλαντζάκης.

«Όλοι μαζί για το καλό των Ιεραπετριτών»

Λίγο νωρίτερα και αφού είχαν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα από τα περισσότερα εκλογικά τμήματα, ο Γιάννης Γουλιδάκης επισκέφτηκε στο εκλογικό του κέντρο τον Μανόλη Φραγκούλη, τον αγκάλιασε, τον φίλησε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

«Ο πολιτικός πολιτισμός μάς έφερε εδώ να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον νέο δήμαρχο Ιεράπετρας πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα. Συγχαρήκαμε τον νικητή της αποψινής βραδιάς, τον αγαπητό Μανόλη Φραγκούλη, και θεωρούμε ότι το επόμενο διάστημα θα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον για τον Δήμο της Ιεράπετρας, για την ανάπτυξή του και για την καλύτερη ποιότητα της ζωής των ανθρώπων που εκπροσωπούμε, με συνεργασία, μεθοδικότητα και ελπίζω και εύχομαι αποτελεσματικότητα. Θεωρούμε ότι από την επόμενη μέρα όλος ο κόσμος της Ιεράπετρας θα είναι μαζί για την επίλυση των άλυτων προβλημάτων που απασχολούν τον τόπο μας», είπε, μεταξύ άλλων, συγκινησιακά φορτισμένος ο Γιάννης Γουλιδάκης.

Σε γραπτή δήλωσή του ανάφερε επίσης: «Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για την ευκαιρία που μου δόθηκε να συνεργαστώ και να γνωρίσω από κοντά πολλούς νέους φερέλπιδες συμπολίτες μας, που ανοίγουν τα “φτερά” τους και θα είναι μελλοντικά στο προσκήνιο των εξελίξεων. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, άνδρες και γυναίκες, του συνδυασμού μας, που εργάστηκαν εθελοντικά, ακούραστα και σκληρά, για να κυλήσει αυτή η προεκλογική περίοδος χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

Στην επόμενη δημοτική θητεία θα είμαστε παρόντες, και όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά αγωνιζόμενοι για το καλό όλων των Ιεραπετριτών χωρίς διακρίσεις. Ως μείζονα αντιπολίτευση θα φροντίσουμε για την ορθή λειτουργία του Δήμου.

Συνεχίζουμε μαζί για τον Δήμο Ιεράπετρας, για την πρόοδο, την ευημερία και την εξέλιξή του. Δεσμευόμαστε ότι θα εργαστούμε με ευθύνη για το καλό του Δήμου μας, με μόνο σκοπό να εξεύρουμε λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η προσωπική συμβολή όλων σε αυτόν τον αγώνα ήταν ιδιαιτέρως σημαντική, όπως και ο ρόλος τους στην εκλογική διαδικασία. Θα συνεχίσουμε να πολιτευόμαστε με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια κι εντιμότητα. Τέλος, ευχαριστώ όλους και όλες, που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους σε όλους και όλες μας με την ψήφο τους».

Η κατανομή των εδρών - Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας

Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο η παράταξη του Μανόλη Φραγκούλη θα έχει 15 δημοτικούς συμβούλους, 6 θα έχει η παράταξη του Γιάννη Γουλιδάκη, 3 δημοτικούς συμβούλους η παράταξη του Θεοδόση Καλαντζάκη και έναν η “Λαϊκή Συσπείρωση”, με την ίδια τη Μαρία Κοτσιφάκη να συνεχίζει τον δικό της αγώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News