kalpi - ekloges
Φωτ.: ΙΝ ΤΙΜΕ

Τελικά αποτελέσματα ανά κάλπη - Η επόμενη μέρα σε Άγιο Νικόλαο και Χερσόνησο

Λασίθι
Τελικά αποτελέσματα ανά κάλπη - Η επόμενη μέρα σε Άγιο Νικόλαο και Χερσόνησο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι νέοι δήμαρχοι και οι δημόσιες ευχαριστίες

Η επόμενη μέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Κρήτη “φωτίζει” τους νικητές αλλά και τους νικημένους, που ο καθένας μέσα από τη δημόσια δήλωσή του δίνει το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει, πάντα για το καλό των ίδιων των τοπικών κοινωνιών. Συγκεκριμένα, χθες Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι δηλώσεις τους, για να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους σε όλους που τους τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και να συγχαρούν τους αντιπάλους τους, μέσα από ένα αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες!

Η πρώτη δήλωση Μενεγάκη

«Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μας που πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθεια του συνδυασμού “Ενωτική Κίνηση Πολιτών”», αναφέρει στη δήλωσή του ο νέος δήμαρχος Αγίου Νικολάου Μανόλης Μενεγάκης.

«Μας έδωσαν μεγάλη δύναμη για τη νέα δημοτική θητεία. Ευχαριστώ και όσους δε μας στήριξαν. Για εμάς δεν υπάρχει απολύτως καμία διαφορά και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να σας τιμήσουμε. Ένα όμορφο ταξίδι για όλους μας ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ. Χωρίς διαχωρισμούς, με σύμπνοια και λογική, προχωρούμε όλοι μαζί να κάνουμε τον Δήμο μας αυτό που του αξίζει, πιο ελκυστικό, πιο δυνατό και με αναπτυξιακό χαρακτήρα. Ο Δήμος Αγίου Νικολάου είναι πάνω απ’ όλους και όλα και για εμάς κέντρο θα είναι πάντα ο άνθρωπος και το καλό του Δήμου μας. Προσωπικά και εκ μέρους όλων των υποψηφίων του συνδυασμού μας, εκλεγμένων και μη εκλεγμένων, ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες του Δήμου Αγίου Νικολάου για τη συγκινητική υποστήριξή σας».

Το «ευχαριστώ» του Ζαχαρία Δοξαστάκη

«Το χθεσινό (σ.σ. προχθεσινό), καταλυτικό εκλογικό αποτέλεσμα με γέμισε χαρά, συγκίνηση και ευθύνη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο νέος δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής: «Το χθεσινό καταλυτικό εκλογικό αποτέλεσμα με γέμισε χαρά, συγκίνηση και ευθύνη. Η αποδοχή που εκφράστηκε στο πρόσωπό μου, σε όλη την ομάδα “Συνεννόηση” και στο πρόγραμμα που εκπονήσαμε, με υποχρεώνει αυτονόητα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους για την επιλογή σας. Αλλά ταυτόχρονα με δεσμεύει με όρκο τιμής να μη σας απογοητεύσω ούτε στιγμή, να εργαστώ με συνέπεια, διαφάνεια και ομαδικότητα, ώστε να ανταποκριθώ στις ελπίδες ΟΛΩΝ μας για έναν Δήμο Χερσονήσου που να ανταποκρίνεται τόσο στο ιστορικό και πολιτιστικό του φορτίο, όσο και στην αστείρευτη παραγωγική δύναμη των κατοίκων και του φυσικού περιβάλλοντός του. Ευχαριστώ από καρδιάς και όσες/όσους δε μας επέλεξαν και τους διαβεβαιώνω ότι, μετά τη 15η Οκτώβρη, δε μας χωρίζει ΤΙΠΟΤΑ! Αντιθέτως, μας ενώνει η ανάγκη της ολόπλευρης ανάπτυξης του τόπου και η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη, ώστε εμείς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας να ζήσουμε σε έναν τόπο που θα μας προσφέρει ποιότητα, υπερηφάνεια και ευκαιρίες».

Η δήλωση του Γιάννη Σέγκου

«Εύχομαι από καρδιάς ο νέος δήμαρχος της Χερσονήσου να ανταποκριθεί με επιτυχία στο σύνθετο και απαιτητικό έργο που αναλαμβάνει», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο απερχόμενος δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος.

Όπως αναλυτικά αναφέρει ο κ. Σέγκος, «η πλειονότητα των εκλογέων της Χερσονήσου έδωσε την εντολή διοίκησης του Δήμου στον κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη.

Με την επιλογή τους αυτή οι συνδημότες μου που τον στήριξαν, τον εμπιστεύονται καλώντας τον να διαχειριστεί τα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ανάπτυξη και αναζωογόνησή του.

Οι προσδοκίες και οι αναμονές όλων των συμπολιτών μας για τη Χερσόνησο της βιώσιμης ανάπτυξης είναι κοινές. Οι διαφορετικές προσεγγίσεις σε καμία περίπτωση δεν αντιστρατεύονται τον κοινό μας στόχο.

Εύχομαι από καρδιάς ο νέος δήμαρχος της Χερσονήσου να ανταποκριθεί με επιτυχία στο σύνθετο και απαιτητικό έργο που αναλαμβάνει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News