μενεγακης

Μανώλης Μενεγάκης: Ευχαριστίες του νέου δημάρχου Αγίου Νικολάου για την εκλογή του

Λασίθι
Μανώλης Μενεγάκης: Ευχαριστίες του νέου δημάρχου Αγίου Νικολάου για την εκλογή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Χωρίς διαχωρισμούς, με σύμπνοια και λογική, προχωρούμε όλοι μαζί να κάνουμε τον δήμο μας αυτό που του αξίζει, πιο ελκυστικό, πιο δυνατό και με αναπτυξιακό χαρακτήρα», τονίζει o νέος δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Νέος δήμαρχος Αγίου Νικολάου αναδείχθηκε μετά από τη χθεσινή διαδικασία του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Μανώλης Μενεγάκης. Μια δύσκολη εκλογική μάχη που κέρδισε απέναντι στον ανθυποψήφιό του Θωμά Χαριτάκη.

Ο νέος δήμαρχος νιώθοντας την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συμπολίτες του και όσους τον στήριξαν στην εκλογή του εξέδωσε μήνυμα στο οποίο σημειώνει τα εξής:

«Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μας, που πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθεια του συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση Πολιτών». Μας έδωσαν μεγάλη δύναμη, για τη νέα δημοτική θητεία.

Ευχαριστώ και όσους δεν μας στήριξαν.

Για εμάς δεν υπάρχει απολύτως καμία διαφορά και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να σας τιμήσουμε.

Ένα όμορφο ταξίδι για όλους μας ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ. Χωρίς διαχωρισμούς, με σύμπνοια και λογική, προχωρούμε όλοι μαζί να κάνουμε το δήμο μας αυτό που του αξίζει, πιο ελκυστικό, πιο δυνατό και με αναπτυξιακό χαρακτήρα. Ο Δήμος Αγίου Νικολάου είναι πάνω απ’ όλους και όλα και για εμάς κέντρο θα είναι πάντα ο άνθρωπος και το καλό του Δήμου μας.

Προσωπικά και εκ μέρους όλων των υποψηφίων του συνδυασμού μας, εκλεγμένων και μη εκλεγμένων, ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες του Δήμου Αγίου Νικολάου για τη συγκινητική υποστήριξή σας.

Το «Μαζί», είναι πραγματικά μονόδρομος και έτσι θα πορευθούμε. Όλοι «Μαζί»!

Να είστε όλοι καλά!

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News