Βοήθεια πληγέντες

Οι εργαζόμενοι στις ΔΟΥ ανατολικής Κρήτης στήριξαν τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία

Λασίθι
Οι εργαζόμενοι στις ΔΟΥ ανατολικής Κρήτης στήριξαν τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στις ΔΟΥ Ανατολικής Κρήτης έδωσε μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, οι οποίοι έχασαν σπίτια και περιουσίες.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

«Ο Σύλλογoς Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Ανατολικής Κρήτης θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς τα μέλη μας, που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία αλληλεγγύης του συλλόγου μας, για την ενίσχυση της διαβίωσης των πλημμυροπαθών συνανθρώπων μας στη Θεσσαλία. Η μαζική ανταπόκριση των συναδέλφων είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το ποσό των 1.200€ το οποίο και διατέθηκε για την αγορά τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών ατομικής υγιεινής.

Επιπλέον αυτού του ποσού πολλοί συνάδελφοι προέβησαν οι ίδιοι στην αγορά τροφίμων και ειδών ατομικής υγιεινής τα οποία ο σύλλογος μας μετέφερε στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου ανταποκρινόμενος στη σχετική πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού και Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου και του Εργατικού Κέντρου.

Οι συνάδελφοι μας έδωσαν έτσι ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης και στήριξης προς τους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία που δοκιμάστηκαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία χάνοντας τα σπίτια και τις περιουσίες τους. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και γρήγορη επάνοδο στην κανονικότητα. Καλούμε τέλος την πολιτεία να σταθεί πραγματικός αρωγός τους και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποκαταστήσει τα τεράστια πλήγματα που υπέστησαν το ταχύτερο δυνατόν». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News