Σητεία: Κινητοποίηση για το νοσοκομείο που μένει σιγά-σιγά χωρίς γιατρούς

Λασίθι
Σητεία: Κινητοποίηση για το νοσοκομείο που μένει σιγά-σιγά χωρίς γιατρούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H κινητοποίηση αναμένεται να έχει τη συμμετοχή όλων των επαγγελματικών φορέων της πόλης

Κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στη Σητεία με αφορμή τις δυσμενείς εξελίξεις σχετικά με το Νοσοκομείο της πόλης.

H κινητοποίηση αναμένεται να έχει τη συμμετοχή όλων των επαγγελματικών φορέων της πόλης, και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου και του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας.

Μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης, ο Μανώλης Παπανικολάου, πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείων Σητείας, έκανε λόγο για μια πολύ άσχημη κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο Νοσοκομείο.

Όπως μεταδίδει το ertnews.gr, ο ίδιος ανέφερε πως το «βασικότερο ζήτημα προέκυψε από τις συνταξιοδοτήσεις έξι ιατρών που δημιούργησαν πρόβλημα στην Παθολογική και την Παιδιατρική Κλινική». Μια εξέλιξη που όπως αναφέρει ήταν αναμενόμενη «και θα έπρεπε να έχει υπάρξει πρόνοια ώστε οι νέοι γιατροί να είναι ήδη στη θέση τους για να αντικαταστήσουν αυτούς που έφυγαν. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει προγραμματισμός αυτή τη στιγμή για να έρθουν νέοι γιατροί».

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News